رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

قطعنامه نمایندگان آمریکا برای استمرار حمایت از رژیم اشغالگر مقابل ایران

قطعنامه نمایندگان آمریکا برای استمرار حمایت از رژیم اشغالگر مقابل ایران تعدادی از نمایندگان جمهوریخواه آمریکا خواستار تنظیم قطعنامه‌ای شدند که به ادعای آنان از رسیدن ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۳۸۷

به گزارش راهبرد معاصر. رندی وبر، عضو مجلس نمایندگان آمریکا از حزب جمهوری خواه به همراه گروهی از نمایندگان کنگره پیش نویس قطعنامه‌ای را به کنگره ارائه کردند که به لزوم ادامه حمایت از رژیم صهیونیستی در منطقه و جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تاکید دارد.

 

به گزارش اسپوتنیک، به ادعای تنظیم کنندگان پیش‌نویس این قطعنامه، مقامات ایرانی، رژیم صهیونیستی و آمریکا را تهدید کرده، از حزب‌الله و جنبش حماس که از سرزمین‌های لبنان و سوریه به جنایت رژیم صهیونیستی پاسخ می‌دهند، حمایت می‌کنند و همچنین طبق گزارش‌های سازمان ملل در ژانویه ۲۰۲۳، اورانیوم غنی شده کافی برای تولید چندین سلاح هسته‌ای را نیز در اختیار دارند.

 

نمایندگان آمریکایی در این سند مدعی شدند: اگر جمهوری اسلامی ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد، اسرائیل، آمریکا و کل جهان در معرض خطر حمله هسته‌ای بی‌دلیل و افزایش بی‌ثباتی جهانی قرار خواهند گرفت.

 

به نظر آنها، مجلس نمایندگان باید قطعنامه‌ای را تصویب کند که در آن آمریکا و جامعه بین‌الملل باید اطمینان حاصل کنند که جمهوری اسلامی ایران هیچ گونه سلاح هسته‌ای ایجاد یا به دست نمی‌آورد.

 

پیش از این میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین المللی در وین تاکید کرد که بن بست مذاکرات در وین برای احیای برجام می‌تواند به تشدید کنترل نشده مناقشات منجر شود./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار