ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان

شکست حزب حاکم انگلیس در انتخابات شوراها

با شکست حزب محافظه کار در انتخابات شوراهای انگلیس، رهبر حزب کارگر می‌گوید، حزبش در مسیر پیروزی در انتخابات پارلمانی است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال شکست حزب محافظه کار در انتخابات شوراها در انگلیس، «کر استارمر» رهبر حزب کارگر می‌گوید که حزبش در مسیر پیروزی در انتخابات پارلمانی 2024 است.

 

براساس گزارش بی بی سی، حزب حاکم محافظه کار به رهبری «ریشی سوناک] نخست وزیر انگلیس 48 شورا و بیش از 1000 عضو شورا را در انتخابات محلی روز پنج شنبه از دست داده است و حتی بدتر از پیش بینی‌ها عمل کرده است.

 

بی بی سی نوشت، این شکست باعث خشم محافظه کاران شده و اغلب آنها ریشی سوناک را مقصر آن می‌دانند.

 

انتخابات محلی و شوراهای انگلیس و ولز روز پنج شنبه برای تعیین یک سوم اعضا برگزار شد. با شکست حزب محافظه کار، اکنون اکثریت شوراها در اختیار حزب کارگر است که از سال 2002 تا کنون بی سابقه است.

 

سخنگوی حزب کارگر گفته، مردم بریتانیا به وضوح نخست وزیر را رد کرده‌اند، کسی که هرگز ماموریتی برای شروع نداشت.

 

انتخابات برای تعیین اعضای 230 شورا در انگلیس نخستین آزمون محبوبیت ریشی سوناک از زمان به قدرت رسیدن در ماه اکتبر گذشته است.

 

از سوی دیگر حزب میانه لیبرال دموکرات نیز به رهبری «اِد دیوی» بهترین نتیجه دهه‌های اخیر خود را رقم زده و موفق به کنترل 12 شورا در مناطق مرکزی انگلیس که عمدتا در اختیار حزب محافظه کار بود شده است.

 

ریشی سوناک در واکنش به نتیجه این انتخابات گفته، نتایج ناامید کننده بود اما تاکید کرده که این نتایج حرکت گسترده به سمت حزب کارگر نیست.

 

در مقابل کر استارمر گفته که نتایج انتخابات نشان می‌دهد که حزب کارگر برای کنار زدن محافظه کارها از قدرت در انتخابات بعدی موقعیت خوبی دارد.

 

انتخابات پارلمانی بریتانیا پاییز 2024 برگزار خواهد شد. روزنامه نیویورک تایمز نتیجه انتخابات شوراهای شهر را زنگ خطری برای پایان حکومت 14 ساله محافظه کارها بر داونینگ استریت خوانده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار