بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

اعلام تاریخ نشست چهارجانبه درباره سوریه

وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که چهارشنبه هفته جاری برای برگزاری نشست چهارجانبه وزرای خارجه ایران، روسیه، سوریه و ترکیه مشخص شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از خبرگزاری آناتولی، مولود چاووش‌اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه طی سخنانی در یک برنامه زنده با شبکه تلویزیونی «۲۴ TV» اعلام کرد که تاریخ ۱۰ ماه می (چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه) برای برگزاری نشست چهارجانبه وزرای خارجه ایران، روسیه، سوریه و ترکیه در شهر مسکو تعیین شده است.

وزیر امور خارجه ترکیه با اشاره به تحولات سوریه نیز بدون اشاره به واقعیات میدانی ادعا کرد: اکثر کشورها نمی‌خواهند چک سفیدی برای بازگشت دمشق به اتحادیه عرب بدهند؛ گویی هیچ اتفاقی نیفتاده است! آنها می خواهند سوریه در روند سیاسی قدمی بردارد. این راه برای اتحاد سوریه است!

وی پیشتر در مصاحبه با کانال دولتی «TRT Haber» گفته بود که وزرای خارجه ایران، سوریه، ترکیه و روسیه احتمالاً در ماه می میلادی در مسکو دیدار و گفتگو می‌کنند.

پیش از این مسکو میزبان نشست وزرای دفاع ایران، سوریه، ترکیه و روسیه و رؤسای سرویس‌های اطلاعاتی این کشورها بود.

همچنین، نشست معاونان وزرای خارجه ایران، سوریه، ترکیه و روسیه هم در مسکو برگزار شده بود.

در همین ارتباط، پیشتر «ابراهیم کالین» سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه گفته بود: نشست چهارجانبه بعدی در مسکو پس از انتخابات ریاست جمهوری ترکیه برگزار می‌شود. دوستان ما در تلاش هستند تا تاریخ دیدار جدیدی را در مسکو تعیین کنند.

کالین همچنین تاکید کرد که روند نشست چهارجانبه مسکو باید بدون پیش‌شرط ادامه یابد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر