روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

خبر خوش برای آلزایمری‌ها

محققان سومین مرحله آزمایش یک داروی تازه را پشت سرگذارده اند که به شکل قابل ملاحظه‌ای از سرعت رشد و پیشرفت بیماری آلزایمر می‌کاهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، بیماری آلزایمر توانایی‌های حرکتی و شناختی مبتلایان را به میزان زیادی کم می‌کند، اما یک داروی تازه می‌تواند به حل این مشکل کمک کند.

 

Donanemab یک داروی ایمنی آفرین است که پروتئین آمیلوئید بتا را که نشانه بیماری آلزایمر است، هدف قرار می‌دهد. هنگامی که آمیلوئید بتا در مغز تجمع می‌کند، پلاک‌های چسبناکی ایجاد می‌کند که به سلول‌های مغزی (نورون ها) آسیب می‌رساند. دونانماب یک آنتی بادی مونوکلونال تولید کرده و با هدف قرار دادن پلاک یادشده، پروتئین مضر را از بین می‌برد.

 

در آزمایش تازه ایمنی و اثربخشی دونانماب بر روی ۱۱۸۲ فرد مبتلا به علائم اولیه بیماری آلزایمر، مانند اختلالات شناختی خفیف، ارزیابی شد. این دارو با lecanemab، یکی دیگر از دارو‌های آنتی بادی مونوکلونال که آمیلوئید بتا را هدف قرار می‌دهد، مقایسه شد. اگرچه هر دو دارو به داخل ورید تجویز می‌شوند، دونانماب هر چهار هفته یک بار و لیکانامب هر دو هفته یکبار تجویز می‌شود.

 

در نهایت مشخص شد کارآیی دونانماب ۳۵ درصد بیشتر از داروی قبلی است. با این حال برای بررسی اثرات جانبی این دارو هنوز باید آزمایش‌های بیشتری انجام شود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده