هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد

خدمات مترو تهران به بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب

خدمات مترو تهران به بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از خدمات ویژه این ناوگان به مناسبت برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود درستی مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه در این باره گفت: به‌ منظور خدمات‌رسانی هر چه‌بهتر به شهروندان و مسافران از ۲۰ تا ۳۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ سرویس‌دهی در خط یک و سه متروی تهران افزایش می‌یابد.

 

وی با اشاره به اینکه ایستگاه‌های مصلی امام خمینی (ره) و شهید بهشتی در خطوط یک و سه نزدیک‌ترین ایستگاه‌ها به محل برگزاری نمایشگاه هستند، افزود: با توجه به ترافیک سطح شهر قطعاً استفاده از مترو بهترین، سریع‌ترین، ایمن‌ترین و مقرون‌ به‌ صرفه‌ترین وسیله برای رسیدن به نمایشگاه بین‌المللی کتاب است و شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه نیز برای تسهیل تردد مسافران با استفاده حداکثری از نیروی انسانی و تجهیزات تلاش می‌کند تا بهترین خدمات‌رسانی صورت گیرد.

 

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از ازدحام مسافر اعزام قطارهای فوق‌العاده به‌صورت مستقل از ایستگاه مصلی امام خمینی (ره) و ایستگاه شهید بهشتی در نظر گرفته شده است.

 

درستی با بیان اینکه این خدمات در ایام آخر هفته که بازدید از نمایشگاه بیشتر می‌شود افزایش می‌یابد، تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام شده در روزهای پنجشنبه و جمعه در ساعات برگزاری نمایشگاه تعداد حرکت قطارها افزایش می‌یابد و سرفاصله حرکت در خط یک به ۵ دقیقه و در خط سه به ۷ دقیقه کاهش خواهد یافت.

 

وی همچنین از افزایش دستگاه های فروش بلیت در ایستگاه های مصلی امام خمینی(ره) وشهید بهشتی خبر داد و گفت: به منظور رفاه حال شهروندان و مسافران و پیش بینی استقبال مسافران در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب، تعداد متصدیان فروش بلیت در این ایستگاه ها افزایش یافته است.

 

درستی در پایان خاطرنشان کرد: به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی و جلوگیری از ازدحام جمعیت در سالن فروش بلیت ایستگاه های مصلی امام خمینی(ره)و شهید بهشتی از مسافران می خواهیم در ایستگاه های مبدا بلیت بازگشت را تهیه کنند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار