پیشرفت قابل توجه در مذاکرات تجاری آمریکا و چین حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آنها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد علت اصلی اختلاف ترامپ و نتانیاهو به روایت رسانه عبری زبان عراقچی به امارات می‌رود واشنگتن: آمریکا و چین برای کاهش کسری تجاری به توافق رسیدند نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه عراقچی: از نظر ما غنی سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست /رفع تحریم‌ها یکی از پایه‌های مذاکرات ما است وزیر خارجه عمان: مذاکرات ایران و آمریکا دربردارنده ایده‌های مفید و خلاقانه بود رویترز: ترامپ به دنبال جذب یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری عربستان است

ناتو: برنامه‌های نظامی ما علیه روسیه است

«راب باوئر» رئیس کمیته نظامی ناتو گفت که این سازمان روی برنامه‌های نظامی علیه چین کار نمی‌کند اما در حال کار روی برنامه‌های نظامی بر ضد روسیه و گروه‌های تروریستی است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اسپوتنیک، باوئر چهارشنبه در کنفرانسی خبری تصریح کرد که این سازمان روی تدوین برنامه‌های نظامی علیه روسیه کار می‌کند، نه چین.

وی افزود که ناتو برای دوره جدیدی از چالش‌های امنیتی در اروپا آماده شده است.

باوئر تاکید کرد: ما باید برای رویارویی با این واقعیت آماده باشیم که مناقشه با روسیه ممکن است در هر زمانی خودش را نشان دهد.

این مقام نظامی اظهار کرد که ناتو سال‌هاست الگوی رفتاری روسیه را که بیش از پیش تهاجمی شده، رصد کرده است.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود گفت که گام بعدی اعضای ناتو باید ادغام برنامه‌های نظامی ملی و ناتو باشد.

دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین اخیرا اعلام کرد که ناتو روسیه را به عنوان دشمن می‌بیند و به امنیت آن تعدی می‌کند. وی گفت: ما با یک بلوک متجاوز مواجه هستیم که کشور ما را به عنوان طرف متخاصم می‌بینید و امنیت آن را نقض می‌کند.

پسکوف اظهار کرد: ناتو ابزار صلح نیست. ابزار مقابله است. این پیمان نظامی بعنوان ابزاری برای رویارویی به این شکل طراحی و ساخته شده است. این نهاد یک ماشین جنگی است و در تمام این مدت درحال نزدیک شدن به مرزهای ما بوده است.

سخنگوی کرملین تاکید کرد: ما از نزدیک شدن ناتو به مرزهای روسیه ناراضی بودیم و به آن‌ها هشدار دادیم و از آن‌ها خواستیم تا در مورد نگرانی‌ها گفت‌وگو کنیم اما آن‌ها حاضر به چنین کاری نشدند./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار