به گزارش راهبرد معاصر؛ اگرچه برای جلوگیری از تقلب و پخش سوالات هنگام برگزاری کنکور تدابیر گوناگونی از سوی سازمان سنجش درنظر گرفته شده اما گویا موثر بوده نبوده و اخیرا تنها روشی که می توانست امنیت این امتحان را تضمین کند قطع اینترنت اعلام شده بود. در نهایت نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۲ در روزهای ۲۹ و ۳۰ دی ماه به دلیل جلوگیری از تقلب و حفظ حقوق داوطلبان، با قطع اینترنت آن هم به صورت نقطهای برگزار شد و بررسیها حاکی از آن بود که این روش تا حد زیادی موفق بوده و هیچ برگشت پاسخی به حوزههای امتحانی در کنکور امسال اتفاق رخ نداد.
اگر چه این اقدام از سوی مسئولان سازمان سنجش موفق اعلام شد اما وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سال گذشته اعلام کرد که این بار آخری است که اینترنت به خطر کنکور قطع می شود و حتما باید برای دور بعدی کنکور به فکر راهکاری جایگزین باشند و به هیچ وجه دیگر اینترنت را به خاطر کنکور قطع نمی کنند.
در همین رابطه امروز -محسن زارعی-رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش- در یک نشست خبری، خبر از قطع اینترنت در زمان کنکور سراسری در تیرماه را داد.
او در این زمینه گفت: از آنجا که تخلفات و شبکههای سودجو در پیام رسانهای خارجی فعالیت داشتند، درخواست قطع اینترنت بین الملل در یک مدت زمانی ۳۵ دقیقهای تا ساعت ۸:۳۰ صبح را داشتیم که مصوب شد تا در کارگروهی بررسی شود و جلسات تخصصی داشتیم. دو موضوع تهیه اینترنت پایدار و پرسرعت برای حوزههای تصحیح و محدودسازی اینترنت در دستور کار بود و در حال بررسی کارشناسی هستیم.
پس از انتشار این خبر و حواشی پیش آمده امروز محمد احسان خرامید- رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی درباره قطع اینترنت در زمان کنکور اظهار کرد: همانگونه که سال قبل هم اعلام شد، وزارت ارتباطات برای هیچ آزمونی حتی یک دقیقه هم اینترنت را قطع نخواهد کرد./ ایسنا