المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

ضربه سخت به توپخانه‌های ناتو در اوکراین

ضربه سخت به توپخانه‌های ناتو در اوکراین نشریه آمریکایی «فوربز» در یادداشتی به قلم «کرِیگ هوپر» به بررسی عملکرد کمک‌های نظامی غرب به اوکراین برای جنگ با روسیه پرداخته و نوشت که روس‌ها ضربه سختی به توپخانه‌های ناتو وارد کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق آمارهای رسمی منتشر شده از سوی کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، اوکراین تا به امروز حداقل ۳۹۰ قطعه توپخانه یدک‌کشی و ۴۴۰ دستگاه توپخانه خودکششی دریافت کرده است.

نشریه فوربز گزارش داد که ارتش روسیه به‌طور فعال توپخانه نیروهای مسلح اوکراین از جمله توپخانه‌هایی را که کشورهای غربی و ائتلاف نظامی ناتو به کی‌یف فرستاده‌اند، منهدم می‌کند.

«استانیسلاو کراپیونیک» کهنه سرباز ارتش آمریکا پیشتر گفته بود که حتی واشنگتن هم فریب شرکت‌های تسلیحاتی را در خصوص کارایی سامانه موشکی هیمارس خورده‌ است و این سامانه کارایی لازم را در اوکراین ندارد.

نشریه فوربز در این مطلب نوشت: «خسارات اوکراین بسیار سنگین است. از حدود ۱۵۲ توپخانه خودکششی هوویتزر اِم۷۷۷ بزرگ و ۱۵۵ میلی‌متری که طبق آمار رسمی وارد اوکراین شده، بیش از یک‌سوم تاکنون توسط روسیه آسیب دیده یا منهدم شده است».

یکی از نظامیان درجه‌دار اوکراینی پیشتر به روزنامه «نیویورک‌تایمز» گفته بود که آنها از بیم در گِل گرفتارشدن هویتزرهای خودکششی ساخت آلمان که به کی‌یف تحویل داده شده، تصمیم گرفته‌اند فعلاً همه آن‌ها را از میدان نبرد خارج کنند.

نویسنده مقاله فوربز همچنین توضیح داد که روسیه با سرعت در حال نابود کردن توپخانه‌های خودکششی اهدایی ناتو به اوکراین، مخصوصا مدل‌های «اِی‌اچ‌اس کِرب» ساخت انگلیس و «اِم۱۰۹» ساخت آمریکا است.

شبکه «سی‌ان‌ان» نیز چندی قبل به نقل از پنج منبع مطلع آمریکایی، انگلیسی و اوکراینی گزارش داد که ارتش روسیه با استفاده از روش‌های جنگ الکترونیک و پارازیت، توانسته موشک‌های سامانه‌های هیمارس را از مسیر خارج کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار