زیر بازار تهران چه خبر است؟ شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم

وزیر سابق آموزش و پرورش: از همه معلمان عذرخواهی می‌کنم

وزیر سابق آموزش و پرورش ضمن عذرخواهی از همه معلمان به دلیل سختی‌های پیش آمده گفت: آغاز طرح ارزش مالکانه شروع شفافیت مالی در آموزش و پرورش است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۳ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۴۰۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوسف نوری وزیر سابق آموزش و پرورش در مراسم آئین رونمایی از طرح ارزش مالکانه صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: من برای طرح ارزش مالکانه کاری انجام ندادم و هیئت امنا و مدیر عامل این صندوق به من لطف داشتند و من را دعوت کردند. سال گذشته من در همین سالن از حاکمیت شرکتی صحبت کردم و آن را بخشی از شفافیت مالی دانستم.

نوری با تاکید بر اینکه معلمان باید از دارایی‌های خود مطلع باشند؛ گفت: آغاز طرح ارزش مالکانه تازه شروع کار است. ما این کار را تازه شروع کردیم. کسی از معلمان نگوید چرا همه سهام‌ها داده نشده است. تازه شروع کار واگذاری سهام است. من از همه معلمان که اذیتشان کردیم عذرخواهی می‌کنم. ما از بازگشایی مدارس اذیتشان کردیم تا همین برگزاری امتحانات که میدانم چه فشار شدیدی روی دکتر صحرایی و معلمان است. تأثیر قطعی نمرات امتحانات نهایی را شروع کردیم و می‌دانم این تأثیر مستقیم سوابق برای آموزش و پرورش سخت است. زمانی کامران دانشجو وزیر پیشین آموزش و پرورش به صراحت گفته بود آموزش و پرورش توان انجام چنین آزمون‌هایی را ندارد، اما ما شروع کردیم.

به معلمان کمک کنید که در آینده متضرر نشوند

وی با بیان اینکه آغاز طرح ارزش مالکانه هم تازه شروع شفافیت مالی است؛ گفت: حالا که این طرح شروع شده است باید بر اساس قوانین و ضوابط حاکمیت شرکتی شفاف و منضبط پیش برود. کار سختی را شروع کردید، اما برای بعد حتماً از امروز برنامه ریزی داشته باشید تا مشخص شود که تا چه زمانی این سهم‌ها برای همکاران فرهنگی اختصاص داده می‌شود و این موضوع برای معلمان مشخص شود که چگونه می‌توانند دارایی‌های خود را مدیریت کند شما هم به معلمان کمک کنید که در آینده متضرر نشوند شما باید حافظ منافع فرهنگیان و دارایی‌های آنان باشید.

یوسف نوری با تقدیر از مقام معظم رهبری برای توجه ویژه به آموزش و پرورش و مقام معلم گفت: باید از دولت هم تشکر کنیم. دولت توجه ویژه‌ای به همکاران فرهنگی ما داشت در حالی که با اتفاقاتی که پیش از این در بانک مربوطه افتاد، زیان انباشته ۱۰ هزار میلیارد تومانی داشتیم که امیدواریم این رقم احیا شود. امیدوارم جناب آقای صحرایی با جدیت و با جوانی‌ای که دارند بیش از گذشته و با سرعت بیشتر مسائل فرهنگیان را پیگیری کنند. / مهر

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
0
0
آقای نوری هیچ وقت شما را حلال نمی کنیم رتبه بندی می بایست حق مدیریت کلاس را برای معلم خسته جبران می کرد اما شما مانع شدید
ابراهیم
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
0
0
هیچ کدوم دلسوز فرهنگیان و آموزش و پرورش نبودن
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار