رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

گفت‌وگوی بن سلمان با نتانیاهو برای برقراری پروازهای مستقیم

تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که سران تل آویو و ریاض برای برقراری پروازهای مستقیم بین فلسطین اشغالی و جده با هم گفتگو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و الی کوهن وزیر خارجه اسرائیل طی 24 ساعت گذشته تماس تلفنی را برای مذاکره با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی داشتند.

طبق این گزارش، این تماس‌های تلفنی به عنوان بخشی از مذاکرات "بسیار پیچیده" برای برقراری پروازهای مستقیم بین فلسطین اشغالی و جده برای مراسم حج امسال در ماه آینده، بوده است.

بر اساس این گزارش، بن سلمان از بحرین با وساطت عبدالطیف الزیانی وزیر خارجه این کشور تماس تلفنی را بر قرار کرد، هرچند تل آویو ترجیح داده این امر با وساطت آمریکا انجام گیرد.

این گزارش می افزاید که اسرائیل از جانب دولت جو بایدن تحت فشار است تا در ازای آن با دادن امتیازات مهم به فلسطینی‌ها موافقت کند.

این امتیازها شامل گرفتن قدرت از ارتش اسرائیل در کرانه باختری و اعطای آن به نیروهای تشکیلات خودگران فلسطین، و همچنین دادن اختیار امنیتی به این نیروها در مسجدالاقصی و کلیسای مقبره مقدس در شهر قدیمی قدس است.
پیشنهاداتی که از سوی این رسانه صهیونیستی پذیرفتن آن از سوی دولت راست افراطی تل آویو بسیار بعید است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار