ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟

آتش‌نشانی از ساختمان‌های اخطار گرفته، غرامت می‌گیرد

آتش‌نشانی از ساختمان‌های اخطار گرفته، غرامت می‌گیرد مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهرداری تهران گفت: اگر ساختمان ناایمنی دچار حریق شود و ما قبلا به آنها اخطار داده باشیم باید خسارت آتش نشانی را پرداخت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، قدرت الله محمدی مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهر تهران به ساختمان های ناایمن شهر تهران اشاره کرد و گفت: ما از ساختمان های شهر تهران بازدید می کنیم و به ساختمان های که ناایمن از نظر حریق هستند اخطار می دهیم.

 

مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهر تهران ادامه داد: اگر ساختمان ناایمنی دچار حریق شود و ما قبلا به آنها اخطار داده بودیم باید خسارت آتش نشانی را پرداخت کنند.

 

وی به آتش سوزی میدان گمرک اشاره کرد و گفت: ما قبلا به آنها اخطار داده بودیم و حالا آنها باید خسارت آتش نشانی را بدهند. به عنوان مثال ما حدود 200 نیرو با تجهیزات و ... ارسال کردیم که باید خسارت آن را بدهند، در حال حاضر به دنبال پیگیری برای دریافت خسارت هستیم. البته این موضوع فقط در مورد این ساختمان نیست در تمام ساختمان های ناایمن این امر رخ می دهد.

 

محمدی با بیان اینکه ایمنی جزء اولویت های ماست، گفت: جان مردم اهمیت دارد و باید مالکان اقدام به ایمن سازی کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار