به گزارش راهبرد معاصر؛ پور ابراهیمی گفت: خوشبختانه یک فضایی در دنیا حاکم شده است که کشور ها از ایجاد یک ظرفیت جدیدی به عنوان پیمان های پولی مشترک نام می ببرند این پیمان ها می تواند دو یا چند جانبه باشد برخی از کشور های بزرگ اقتصادی و صنعتی دنیا آن را رسما آغاز کردند.
او افزود: جمهوری اسلامی ایران نیز به دلیل فضای سیطره دلار بر اقتصاد جهانی یکی از منقدین سال های قبل تا به امروز بوده است. بخشی از هزینه ای ناشی از حوزه تحریم در اقتصاد کشور را به واسطه همین که مبنای مبادلات در نظام اقتصادی بر اساس دلار است متحمل می شویم لذا مذاکراتی را با کشور هایی مانند روسیه، چین و سایر کشور های که بیشترین حجم تجاری را با آنها داریم شروع کرده ایم طبیعتا طرف مقابل ما بر اساس رویکرد باید این موارد را بپذیرد.
او می گوید: به دولت در این زمینه کمک می کنیم بانک مرکزی هم در این زمینه فعال شده است فضای جهانی هم خوشبختانه نسبت به قبل بسیار مناسب تر است امیدوارم ظرف چند ماه آینده بتوانیم شاهد انعقاد قرار داد های رسمی بینجمهوری اسلامی ایران و کشور های طرف تجاری خود باشیم تا بتوانیم با جدا سازی مبادلات اقتصادی از دلار به سمت ارز های محلی حرکتکنیم خوشبختانه تجربه آن در چند کشور دنیا وجود دارد و قابلیت اجرا دارد./باشگاه خبرنگاران جوان