اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

خطرناک‌ترین طرح رژیم صهیونیستی علیه مسجد الاقصی

رژیم صهیونیستی برای اجرای طرح‌های خبیثانه و نژادپرستانه خود برای سیطره بر مقدسات اسلامی و مسیحی و شانه خالی کردن از زیر بار هرگونه توافق‌ها و معاهدات رسمی با فلسطینی‌ها و حتی کشور‌های عربی و اسلامی از هر فرصتی استفاده می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 07
کد خبر: ۱۸۸۱۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اختلافات، کشمکش‌ها و درگیری‌های شدید منطقه و روند عادی سازی روابط با کشور‌های عربی زمینه مناسب و چراغ سبزی برای رژیم صهیونیستی برای ادامه تجاوزات خود علیه فلسطینی‌ها و مقدسات و سرزمین و حتی حقوق آن‌هاست.

اما این بار رژیم صهیونیستی تمام تمرکز خود را بر مسجد الاقصی گذاشته است که هر روز در معرض یورش و تجاوزات شهرک نشینان است. اکنون صحبت درباره طرح جدید رژیم صهیونیستی برای سیطره کامل بر مسجد الاقصی و لغو قیمومیت اردن بر این مسجد است.

عمیت هلیوی، عضو حزب لیکود در کنست رهبری این طرح را برعهده دارد و هدف اصلی آن سیطره بر مسجد الاقصی است.

براساس گزارش خبرنگار سیاسی سایت «زمان یسرائیل» این طرح درباره تقسیم مسجد الاقصی بین مسلمانان و یهودیان است. به مسلمانان مربعی داده می‌شود که شامل مسجد القبلی و مربع‌های اطراف آن است. در مقابل به یهودیان منطقه شمالی از جمله قبة الصخره داده می‌شود. همچنین به یهودیان اجازه ورود از تمام در‌های مسجد الاقصی بدون همراهی پلیس داده می‌شود.

درباره توافق با اردن درخصوص مسجد الاقصی طرح هلیوی شامل بیرون کردن اردنی‌ها از مسجد است به این دلیل که یک کشور خارجی حق دخالت در اداره آن را ندارد.

این طرح همزمان است با تشکیل یک لابی یهودی در کنست که برای اجرای حاکمیت رژیم صهیونیستی بر این مسجد و دادن حق به یهودیان برای انجام آداب دینی تلاش می‌کند.

دولت رژیم صهیونیستی از زمان اشغال قدس برای تقسیم زمانی و مکانی مسجد الاقصی بین مسلمانان و یهودیان برای اجرای نسخه شبیه مسجد ابراهیمی در شهر الخلیل تلاش می‌کند. تقسیم مسجد الاقصی اکنون در رأس اولویت‌های دولت افراطی رژیم صهیونیستی است.

در این راستا طرف‌های فلسطینی نسبت به تصمیم رژیم صهیونیستی برای تقسیم و یهودی سازی مسجد الاقصی هشدار دادند.

شورای میهنی فلسطین که یکی از مقر‌های آن در اردن است هشدار داد که هدف از تجاوزات رژیم صهیونیستی در مسجد الاقصی یهودی سازی و تقسیم این مسجد است.

جنبش حماس نیز نسبت به خطر طرح‌های رژیم صهیونیستی برای تقسیم مسجد الاقصی هشدار داد.

این جنبش اعلام کرد که ادامه یورش افراطی‌های صهیونیست به مسجد الاقصی با هدف تقسیم مسجد الاقصی است.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز اعلام کرد: برای حفظ مسجد الاقصی باید مردم فلسطین بپا خیزند. این مسئله راه را برای ازسرگیری فعالیت مقاومت باز می‌کند.

در اردن نیز ۸۱ عضو پارلمان از معاونان دولت خواستند سفیر رژیم صهیونیستی در امان را در اعتراض به ممانعت از نماز خواندن مسلمانان در مسجد الاقصی احضار کنند.

پارلمان اردن مه گذشته با اخراج سفیر تل آویو از امان به دلیل اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مسجد الاقصی موافقت کرد. / ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار