ترافیک سنگین در مسیرهای شمالی؛ چالوس و آزادراه‌ها در وضعیت بحرانی اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست

ماجرای ضرب و شتم نیروی اورژانس در تهران

محمد اسماعیل توکلی، سرپرست اورژانس استان تهران از ضرب و شتم نیروی اورژانس استان تهران خبر داد و اظهار کرد: حوالی ساعت ۶:۳۰ دقیقه صبح امروز (جمعه) ، گزارشی مبنی بر حال نامساعد یک شهروند به مرکز ۱۱۵ اورژانس استان تهران اعلام شد، بلافاصله کارشناسان اورژانس به محل حادثه در خیابان صالحیان در ستارخان اعزام شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 09
کد خبر: ۱۸۸۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ توکلی تصریح کرد: یکی از کارشناسان اورژانس به فوریت راهی منزل شهروند مددجو می شود، کارشناس دیگر نیز مشغول پارک آمبولانس درجای مناسب می‌شود تا پس از آن با تجهیزات تکمیلی بر بالین مددجو حاضر شود، متأسفانه در این هنگام پسر جوانی که سرنشین خودروی تیبا بود بدون توجه به اینکه اقدامش می‌تواند بر مرگ و زندگی شهروند نیازمند اثرگذار باشد مانع از رسیدن این کارشناس به بالین شهروند مددجو می شود. این پسر جوان با بهانه‌های واهی مانند اینکه چرا آمبولانس بدون پلاک است؟!! در اینجا برای چه کاری آمده‌اید؟ و .... با کارشناس درگیری فیزیکی پیدا می‌کند و منجر به جراحت شدید از ناحیه ابرو می‌شود.

توکلی با بیان اینکه در نهایت درگیری با حضور اهالی محل و عوامل انتظامی خاتمه می‌یابد و پسر جوان از محل متواری شد، افزود: هم‌اکنون کارشناس حادثه‌دیده تحت مراقبت پزشکی است و اداره حقوقی اورژانس پیگیر شکایت از این فرد است.

سرپرست اورژانس استان تهران توضیح داد: متأسفانه به دلایل گوناگون مانند عمر بالای آمبولانس‌ها و عواملی که مرتبط با زمان خرید آنها است تا به امروز پلاک‌گذاری به تأخیر افتاده هست اما تمامی این آمبولانس‌ها دارای کدینگ و آرم و نشانه‌های اورژانس ۱۱۵ هستند و هیچ دلیلی، توجیح کننده تعدی به همکاران ما در اورژانس پیش بیمارستانی نمی‌باشد.

وی با هشدار به کسانی که به واسطه رفتارهای هنجار شکنانه و خلاف عرف و قانون، منجر به درگیری فیزیکی و ضرب و شتم کارشناسان اورژانس و آسیب به این عزیزان می‌شوند، گفت: هرگونه تعدی به همکاران از مسیرهای قانونی تا تنبیه و مجازات خاطی پیگیری خواهد شد و این سازمان با تمام توان پیگیر احقاق حق همکاران خویش خواهد بود‌./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار