کاربران عادی با هوش مصنوعی موسیقی می‌سازند-راهبرد معاصر
اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند

کاربران عادی با هوش مصنوعی موسیقی می‌سازند

هوش مصنوعی در این زمینه کاربران را قادر می‌سازد تا به جای نگرانی در مورد جنبه‌های فنی و تئوری موسیقی، روی ساخت آهنگ تمرکز کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 10
کد خبر: ۱۸۸۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اخیرا یک برنامه به نام Mixboard برای تبلت ساخته شده است که به کاربران کمک می‌کند بدون داشتن تجربه موسیقی یا ویرایش، آهنگ‌های خود را بسازند. این اپلیکیشن توسط گروهی از محققان ساخته شده و در حال حاضر به چشم انداز مدنظر آن‌ها رسیده است. این برنامه با کمک هوش مصنوعی، بهترین بخش‌های آهنگ را برای mashup پیدا می‌کند. یک محقق گفت: «شاید همه افراد تئوری‌هایی که برای ساختن یک قطعه موسیقی در سطح نُت لازم است را ندانند، اما تقریباً همه مردم موسیقی را دوست دارند؛ بنابراین اگر راه بسیار آسانی برای میکس کردن آهنگ‌ها یه آن‌ها بدهیم، می‌توانند اثری منحصر به فرد خلق کنند.» برای تولید یک mashup، کاربران حداکثر چهار آهنگ را از Spotify یا Mixboard را انتخاب می‌کنند، سپس به بخش‌های آواز، باس، آکورد و درام موجود در برنامه برده و بعد از چند بار آزمایش، در نهایت میکس مورد نظرشان را می‌سازند. همچنین کاربران می‌توانند آهنگ‌های ساخته شده را دانلود کرده و با دیگران به اشتراک بگذارند.

هوش مصنوعی در این زمینه کاربران را قادر می‌سازد تا به جای نگرانی در مورد جنبه‌های فنی و تئوری موسیقی، روی ساخت آهنگ تمرکز کنند. این برنامه از اطلاعات موسیقی مورد نیاز برای تعیین سرعت آهنگ، کلید‌ها و پایه‌های موسیقی استفاده می‌کند که به تجزیه آهنگ به میکس‌های جداگانه کمک می‌کند. این الگوریتم می‌تواند صدا را برای مطابقت با تمپو یا انتقال کلید‌ها بکشد تا مطمئن شود هر دو آهنگ در یک کلید قرار دارند. محققان همچنین الگو‌هایی از ساختار‌های اصلی آهنگ را برای کمک به کاربران برای ایجاد یک آهنگ جذاب ارائه می‌دهند. یک محقق گفت: «هرچه بیشتر بر روی توسعه هوش مصنوعی برای اهداف خلاقانه تمرکز کنیم، بیشتر مفید خواهد بود، چون قابلیت‌های این فناوری نسبت به انسان بیشتر است؛ بنابراین شما با خلاقیت خودتان و ورودی خلاقانه هوش مصنوعی می‌توانید mashup خودتان را بسازید.»

نظرسنجی از کاربران در مورد عملکرد Mixboard

برای اطمینان از عملکرد Mixboard، محققان نظرسنجی‌هایی از کاربران انجام دادند. مطالعات آن‌ها رابط وب با ۴۵ نفر که بین ۱۸ تا ۲۷ سال داشتند را ارزیابی کرد. محققان در مرحله اول به شرکت کنندگان ۳۰ دقیقه فرصت دادند تا Mixboard را آزمایش کنند. در مرحله بعد، یک مصاحبه با شرکت کنندگان انجام شد و در مرحله سوم، آن‌ها یک نظرسنجی ۲۰ سوالی با استفاده از مقیاس لیکرت پنج درجه‌ای انجام دادند و از شرکت کنندگان در مورد این‌که میزان خلاقیتشان چقدر بوده است یا تا چه میزان توانستند از این برنامه استفاده کنند، سوال شد. یک محقق در این مورد گفت: «مشاهده تعامل افراد با Mixboard به ما نشان داد که آن‌ها چقدر مجذوب این برنامه شدند و از ساخت موسیقی خلاقانه خودشان لذت بردند.»

آینده Mixboard

در حال حاضر محققان به اصلاح اتوماسیون برنامه و بهبود عملکرد iOS می‌پردازند و امیدوارند که بتوانند این برنامه را تجاری کنند، اما هنوز محدودیت‌هایی برای صدور مجوز دارند. یک محقق گفت: «صاحبان حقوق موسیقی باید برنامه‌هایی مانند Mixboard را به عنوان فرصت‌های بازاریابی ببینند. با این حال، این برنامه نشان می‌دهد که هر کسی می‌تواند در تهیه mashup خلاق باشد.» یک محقق گفت: «گوش دادن به ماشاپ‌های تولید شده توسط افراد بسیار جالب بود، چون آن‌ها آهنگ‌ها و بیت‌هایی را با هم ترکیب می‌کردند که ممکن بود خوب به نظر نرسند. این پروژه در واقع نشان داد که چگونه موسیقی‌های موجود در نقاط مختلف جهان می‌توانند به هم وابسته باشند.» / شبکه علمی ثریا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار