سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

آمریکا: نشانه‌ای از تصمیم روسیه برای استفاده از سلاح هسته‌ای وجود ندارد

آمریکا: نشانه‌ای از تصمیم روسیه برای استفاده از سلاح هسته‌ای وجود ندارد در حالی‌که وزیر خارجه آمریکا از عدم افزایش آمادگی نیروهای هسته‌ای این کشور به دلیل استقرار سلاح‌های هسته‌ای روسیه در بلاروس خبر داد، کاخ سفید نیز گفت: دلیلی برای تعدیل نیروهای هسته‌ای در رابطه با سخنان پوتین درباره تسلیحات هسته‌ای وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا شب گذشته، جمعه، در دیدار با وی‌ویان بالاکریشنان، همتای سنگاپوری خود اعلام کرد که ایالات متحده هیچ نشانه‌ای از آمادگی روسیه برای استفاده از تسلیحات هسته‌ای نمی بیند و دلیلی برای افزایش آمادگی نیروهای هسته‌ای آمریکا وجود ندارد.

 

وی در پاسخ به سئوالی درباره استقرار سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی روسیه در خاک بلاروس، گفت: «ما هیچ نشانه‌ای از آمادگی روسیه برای استفاده از سلاح‌های هسته‌ای خود نمی‌بینیم، بنابراین "دلیلی برای افزایش آمادگی نیروهای هسته‌ای نیست.»

 

به گفته رئیس دیپلماسی آمریکا، واشنگتن به نظارت دقیق بر اوضاع و اقدامات مسکو در این رابطه ادامه خواهد داد.

 

کاخ سفید: نیازی به اصلاح توان بالقوه هسته‌ای نیست

اولیویا دالتون، معاون سخنگوی کاخ سفید نیز شب گذشته در یک نشست خبری گفت که ایالات متحده دلیلی برای تغییر و تعدیل نیروهای هسته‌ای خود در رابطه با اظهارات رئیس جمهوری روسیه در خصوص استقرار تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در بلاروس قبل از پایان سال وجود ندارد.

 

وی گفت: «همانطور که در روزهای اخیر گفته‌ایم، فقط می خواهم تکرار کنم که در حال حاضر هیچ نشانه یا دلیلی برای تنظیم وضعیت کنونی هسته‌ای ایالات متحده نمی بینیم. البته ما همچنان با استفاده از این فرصت، مجدداً تأکید می‌کنیم که به دفاع جمعی از پیمان آتلانتیک شمالی متعهد و پایبند هستیم.»

 

دالتون افزود که کاخ سفید از اظهارات رهبر روسیه آگاه است و چنین لفاظی‌های هسته‌ای را "بسیار غیرمسئولانه" می داند.

 

این ادعا در حالی است که روز جمعه، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع بین المللی اقتصادی سن پترزبورگ (SPIEF-2023) تاکید کرد که مسکو نیازی به استفاده از سلاح هسته‌ای نمی بیند و بطور کلی صحبت در این خصوص هم آستانه امکان استفاده از این نوع تسلیحات را کاهش میدهد و خطرناک است.

 

وتین همچنین از استقرار تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در خاک بلاروس قبل از پایان سال جاری خبر داده و اشاره کرد که انتقال سلاح های هسته‌ای تاکتیکی به بلاروس تنها یک عنصر بازدارنده است. وی یادآور شد که روسیه تنها در صورتی می‌تواند از این نوع استفاده کند که تمامیت ارضی، استقلال، حاکمیت و موجودیت این کشور در معرض تهدید قرار داشته باشد.

 

کرملین از آمادگی روسیه برای مذاکرات درباره کنترل تسلیحات خبر داد

علاوه بر این، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در حاشیه مجمع بین المللی اقتصادی سن پترزبورگ شب گذشته، جمعه، در جمع خبرنگاران اعلام کرد که روسیه آماده ادامه مذاکرات در خصوص مسائل مربوط به کنترل تسلیحات است. پسکوف در توضیح اظهارات ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه مبنی بر اینکه ناتو در تلاش است تا بر مسکو فشار بیاورد و آن را مجبور به کاهش زرادخانه هسته ای خود کند، به خبرنگاران گفت: «روسیه آماده مذاکره است و هرگز از این مسئله خودداری نکرده است.»

 

روز گذشته یک مقام وزارت امور خارجه ایالات متحده نیزکه نامش فاش نشده در مصاحبه با خبرگزاری تاس گفت که ایالات متحده آماده است تا با روسیه به شیوه ای سازنده همکاری داشته و رایزنی هایی را در چارجوب اجرای توافقنامه دوجانبه مربوط به ادامه اقدامات برای کاهش و محدود سازی تسلیحات تهاجمی استراتژیک (پیمان استارت-3) انجام دهد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار