آینده بازار مسکن به کجا می‌رسد؟-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

آینده بازار مسکن به کجا می‌رسد؟

یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: باتوجه به نوسانات تورم، آینده بازار مسکن قابل پیش بینی نیست اما امیدوار هستیم با اقدامات صورت گرفته و اهتمام وزارت راه برای اجرای قانون جهش تولید مسکن و گام برداشتن برای قانونمند کردن بازار اجاره بهای املاک مسکونی، اتفاقات خوبی در این بازار رقم بخورد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 19
کد خبر: ۱۹۰۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسماعیل حسین زهی با اشاره به وضعیت بازار مسکن درباره آثار تصویب طرح ساماندهی بازار اجاره بهای املاک مسکونی، بیان کرد: کمیسیون عمران مجلس برای اولین بار به این موضوع ورود پیدا کرد و امیدوار هستیم با تصویب این قانون شاهد ساماندهی در بازار اجاره بها باشیم و دیگر وضعیت بی قانونی که بنگاه ها بنا بر نظر خود قیمت گذاری می کردند، پایان یابد.

 

وی در ادامه اظهار کرد: این قانون دارای پشتوانه کارشناسی بوده و با نگاه جامعی برای ساماندهی بازار اجاره بهای املاک مسکونی آماده شده است و انتظار می رود با نهایی شدن این قانون در فصل نقل و انتقال ها شاهد یک ساماندهی در بازار اجاره بها باشیم. بر اساس این قانون در کلانشهرها و شهرها بر اساس تورم نرخ اجاره بها تعیین خواهد شد.

 

نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی، تصرح کرد: در بلند مدت بر اساس قانون اساسی دولت ها موظف هستند مسکن مردم را تامین کنند اما در دولت های گذشته در ساخت مسکن کوتاهی شده است. ما باید بستر ساخت مسکن را با تامین مصالح ساختمانی با قیمت مناسب فراهم کنیم. انبوه سازان نیز به نمایندگی از وزارت راه و شهرسازی باید وارد عرصه ساخت شوند.

 

این عضو کمیسیون عمران مجلس گفت:‌ وزارت راه در حوزه اجرای قانون جهش تولید مسکن قدم های مثبتی برداشته است و ما امیدوار هستیم که بین عرضه و تقاضا در این بازار تعادل برقرار شود.

 

حسین زهی در پایان تاکید کرد: باتوجه به اینکه روز به روز تورم در حال افزایش است، آینده بازار مسکن قابل پیش بینی نیست. امیدوار هستیم با کنترل تورم اتفاق های خوبی در بازار مسکن نیز رقم بخورد./ ایسنا

ارسال نظر