دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند

ینی‌شفق: ترکیه در حال ارزیابی خرید جنگنده‌های سوخو-35 است

در پی کنار گذاشته شدن ترکیه از برنامه تولید جنگند‌ه‌های اف-35 توسط واشنگتن، مقامات ترکیه در حال ارزیابی خرید جنگنده‌های روسی سوخو-35 هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۹۰۱۵

به گزارش راهبرد معاصر ، مقامات ترکیه‌ای که مسئول تامین تجهیزات نظامی برای ترکیه هستند در حال بررسی امکان خرید جگنده‌های سوخو-35 روسیه هستند.

 

روزنامه «ینی‌شفق» ترکیه در گزارشی نوشت که مقامات ترکیه‌ای از دفتر صنایع نظامی ریاست جمهوری و فرماندهی نیروی هوایی ترکیه‌ و دیگر موسسات مربوطه خواسته‌اند تا برآورد‌های خود درباره پیشنهاد شرکت تسلیحاتی «روس‌بورون‌اکسپورت» روسیه برای خرید جنگنده‌های سوخو-35 را ارائه دهند.

 

این روزنامه در ادامه نوشت در صورتی که طرح خرید جنگنده‌های روسی با واکنش مثبت مواجه شود، مذاکرات رسمی با روسیه درباره این موضوع آغاز خواهد شد.

 

پس از آنکه آمریکا ترکیه را از برنامه تولید جنگنده‌های اف-35 کنار گذاشت، شرکت روس‌بورون‌اکسپورت روسیه به آنکارا پیشنهاد خرید جنگنده‌های اف-35 را داد.

 

دولت آمریکا ماه پیش رسماً با صدور بیانیه‌ای ترکیه را به دلیل خرید سامانه دفاع موشکی اس-۴۰۰ روسیه، از پروژه ساخت جنگنده‌های اف-35 کنار گذاشت.

 

کاخ سفید در بیانیه خود مدعی شده بود که اف-35 قابلیت همزیستی با سامانه‌ای که دستگاه‌های اطلاعاتی روسیه ممکن است از آن برای گردآوری اطلاعات درباره قابلیت‌های پیشرفته این جنگنده استفاده کند را ندارد.

منبع : فارس

ارسال نظر