ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟

انهدام یک «هویتزر» آمریکایی در اوکراین

انهدام یک «هویتزر» آمریکایی در اوکراین وزارت دفاع روسیه امروز درباره روند عملیات ویژه نظامی مسکو در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد:در شبانه‌روز گذشته، ۹ حمله اوکراین در محور دونتسک دفع شده و یک «هویتزر» آمریکایی نیز منهدم شد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۲۲ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع روسیه امروز یکشنبه در بیانیه‌ای در خصوص روند ادامه عملیات ویژه روسیه در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: طی شبانه روز گذشته تلاش‌های ناموفق اوکراین برای عملیات تهاجمی در محور‌های دونتسک جنوبی، زاپروژیا و دونتسک ادامه یافت.

وزارت دفاع روسیه در این خصوص می‌افزاید: اوکراین در محور‌های دونتسک جنوبی و زاپروژیا طی یک روز گذشته ۹ تانک، یک خودروی زرهی بردلی و حدود ۲۶۰ سرباز خود را از دست داد.

بیانیه مذکور در ادامه اضافه می‌کند: طی شبانه روز گذشته ۹ حمله نیرو‌های مسلح اوکراین در محور دونتسک دفع شد. ۲۲۰ سرباز اوکراینی کشته و یک هویتزر ام ۷۷۷ آمریکایی منهدم شد. در محور‌های کوپیانسکی و کراسنولومانسکی بالغ بر ۱۴۰ نظامی اوکراینی کشته شدند.

لازم به ذکر است که ارتش روسیه ۲۴ فوریه گذشته (۵ اسفند ۱۴۰۰) «عملیات ویژه نظامی» خود را در شرق اوکراین آغاز کرد.

آمریکا و کشور‌های غربی برای مقابله با پیشروی ارتش روسیه در اوکراین، ضمن ارسال انواع تسلیحات پیشرفته به ارتش اوکراین، تا کنون تحریم‌های زیادی علیه روسیه اعمال کرده اند.

از سوی دیگر «سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه نیز گفته است هر گونه محموله و کاروانِ حامل تسلیحات نظامی برای اوکراین، هدفی مشروع برای نیرو‌های روسیه است. / اسپوتنیک

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار