واکنش منفی باکو به ایده ایروان برای مذاکره بر سر حقوق ارامنه قره باغ-راهبرد معاصر
حمله موشکی حزب الله به مقر اطلاعاتی ارتش اسرائیل در محور شمال آنتونیو گوترش: در متوقف ساختن بزرگترین کشتار تاریخ شکست خوردیم بیانیه مشترک آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران و کشور‌های منطقه بیماری عفونی ناشناخته در افغانستان/ ۵۰۰ نفر مبتلا شدند جمهوری آذربایجان و رژیم صهیونیستی موافقتنامه نظامی امضا کردند سفیر لبنان در عراق: ایران همواره پشتیبان ما بوده است فرمانده یگان پهپادی حزب‌الله هدف حمله اسرائیل به ضاحیه شهادت ۷۲ نفر در پی حملات گسترده رژیم صهیونیستی به لبنان | ۴۰۰ نفر مجروح شدند تل‌آویو ادعای رسانه عبری درباره آتش‌بس با لبنان را تکذیب کرد حمله موشکی حزب‌الله به مجتمع صنایع نظامی حیفا پوتین آمریکا را به استفاده از سلاح اتمی تهدید کرد | فرمان تغییر دکترین هسته‌ای روسیه صادر شد اعلام بسته جدید کمک اتحادیه اروپا به افغانستان طالبان: افغانستان قصد دارد به بریکس بپیوندد رسانه عبری: آتش‌بس میان حزب‌الله و اسرائیل در ساعات آینده برقرار می‌شود نشست شورای امنیت درباره لبنان | فرانسه: طرح مشترکی با آمریکا برای آتش‌بس تدوین کرده‌ایم

واکنش منفی باکو به ایده ایروان برای مذاکره بر سر حقوق ارامنه قره باغ

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان امروز (یکشنبه) با بیان اینکه دولت باکو واکنش منفی به ایده ایروان برای مذاکره بر سر حقوق ارامنه قره باغ داشت و آن را غیرقابل قبول دانست، اعلام کرد، این ابتکارعمل مانعی بر سر راه روند ادغام مجدد است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۷ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۱۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: تلاش‌ها برای سوءاستفاده از مساله حقوق و امنیت ساکنان ارمنی در قره باغ غیرقابل قبول است. جمهوری آذربایجان تلاش‌هایی را در راستای ادغام مجدد ساکنان ارمنی این منطقه انجام می‌دهد و ضروری است که مداخله ارمنستان در این روند و همچنین موانع مخربش برای این منظور به هر بهانه‌ای متوقف شود.

وزارت خارجه آذربایجان در ادامه گفت، کسانیکه نماینده منافع ارامنه قره باغ هستند، به شدت از کمک باکو امتناع کردند.

روز شنبه وزارت خارجه ارمنستان اطمینان خود را از این بابت ابراز داشت که بهترین روش خارج شدن از اوضاع کنونی مذاکرات مستقیم بین باکو و قره باغ با حضور نمایندگان بین المللی است.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد، ضرورت دارد که مسائل حقوقی و امنیتی ۱۲۰ هزار سکنه ارمنی در قره باغ از طریق مذاکرات مذکور و در چارچوب مکانیسمی بین المللی مورد رسیدگی قرار گیرد.

درگیری چندین ساله بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان برسر قره باغ در سپتامبر ۲۰۲۰ شدت گرفت که به بدترین تنش از دهه ۹۰ میلادی تبدیل شد. این روند خصمانه با آتش بس نوامبر ۲۰۲۰ و میانجی‌گری روسیه پایان یافت.

ارمنستان و جمهوری آذربایجان با استقرار صلحبان‌های روسی در منطقه موافقت کردند. از آن زمان، درگیری‌هایی گاه و بیگاه در مرز دو کشور اتفاق می‌افتد. / اسپوتنیک

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار