سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

برگزاری جلسه ستاد مرکزی اربعین برای بررسی مسائل اربعین 1402

برگزاری جلسه ستاد مرکزی اربعین برای بررسی مسائل اربعین 1402 یکصد و دوازدهمین جلسه ستاد مرکزی اربعین در سالن پیامبر (ص) وزارت کشور و به ریاست رئیس ستاد مرکزی اربعین و همچنین با حضور استانداران استان‌های دخیل مرزی برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 26
کد خبر: ۱۹۱۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکصد و دوازدهمین جلسه ستاد مرکزی اربعین در سالن پیامبر (ص) وزارت کشور و به ریاست «سیدمجید میراحمدی» رئیس ستاد مرکزی اربعین و همچنین با حضور استانداران استان‌های دخیل مرزی و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، نمایندگان دستگاه‌های مختلف دست‌اندرکار اربعین، ضمن ارائه گزارش‌های خود از مصوبات نشست‌های قبلی، به بررسی نواقص و چالش‌های احتمالی برگزاری اربعین سالجاری پرداختند.

مهم‌ترین چالش‌های مطرح شده در نشست امروز، حول موضوعاتی از قبیل افزایش گیت‌های مرزی به ویژه در طرف عراقی، سردخانه‌ها برای ذخیره آب خنک و یخ (با توجه به تقارن اربعین با فصل گرما)، بیمه زائرین، ثبت‌نام در سامانه سما و اطلاع‌رسانی رسانه‌ها، بازدیدهای مستمر و گزارش‌گیری برای رفع کاستی‌ها، پیش‌بینی‌های لازم برای خدمات شهرداری‌ها در خارج از حریم شهری و پیش‌بینی پارکینگ برای خودروهای شخصی زائران، بود.

در ابتدای این نشست، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام، علی‌اکبر حسینی محراب استاندار خوزستان و محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه و همچنین معاون استاندار آذربایجان غربی به بیان مسائل و اقدامات انجام شده پرداختند و خواستار هماهنگی دستگاه‌ها و کمیته‌های ستاد مرکزی اربعین برای برطرف شدن فوری آن‌ها شدند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در پایان این نشست، در جمع خبرنگاران به تشریح موارد مطرح شده در این نشست پرداخت./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار