میوه‌ها و سبزیجات موثر در پیشگیری از زوال عقل و آلزایمر-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم صعود پرسپولیس به یک هشتم در غیاب ۶ ستاره اصلی | کُت تن لوکاس ژوائو است قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

میوه‌ها و سبزیجات موثر در پیشگیری از زوال عقل و آلزایمر

به نظر می‌رسد که برخی از میوه‌ها و سبزیجات حاوی فلاونول‌های آنتی‌اکسیدانی از ابتلا به زوال شناختی محافظت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۱۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 02
کد خبر: ۱۹۲۳۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ فلاوانول‌ها که نوعی فلاونوئید هستند، تقریبا در تمام میوه‌ها و سبزیجات همچنین در چای یافت می‌شوند.

با افزایش سن، مصرف حدود یک فنجان سبزی با برگ تیره به صورت روزانه با حفظ توانایی‌های شناختی قوی‌تر مرتبط است.

در این تحقیق فلاوانولی به نام کامفرول با بالاترین سطح حفاظت مرتبط بود. مواد غذا‌های معمولی حاوی سطوح بالای کامفرول، لوبیا، چای، کلم پیچ، اسفناج و کلم بروکلی هستند.

فلاوانول دیگری به نام میریستین نیز ویژگی محافظتی داشت، اگرچه به اندازه کامفرول نبود. غذا‌های معمولی حاوی سطوح بالایی از میریستین شامل چای، کلم پیچ، پرتقال و گوجه فرنگی است.

کوئرستین که در چای، سیب، کلم پیچ و گوجه فرنگی یافت می‌شود نیز در سطح پایین‌تر محافظت ایجاد می‌کند.

دکتر توماس ام. هالند، اولین نویسنده این مطالعه گفت: هیجان‌انگیز است که نتایج مطالعه ما نشان می‌دهد انتخاب رژیم غذایی خاص ممکن است منجر به کاهش سرعت زوال شناختی شود.

چیزی به سادگی خوردن میوه و سبزیجات بیشتر و نوشیدن چای بیشتر راهی آسان برای افراد است تا نقش فعالی در حفظ سلامت مغز خود داشته باشند.

برای این مطالعه، تقریبا ۱۰۰۰ نفر بر اساس میزان فلاوانول در رژیم غذایی خود به گروه‌هایی تقسیم شدند.

بیشترین میزان فلاوانول مصرفی در این گروه، ۱۵ میلی‌گرم به صورت روزانه بود؛ مقداری که از یک فنجان سبزی‌های برگ‌دار تیره به دست آمد.

شرکت‌کنندگان در مطالعه به‌طور متوسط طی هفت سال پیگیری شدند و آزمایش‌های شناختی منظم انجام دادند.

نتایج نشان داد، افرادی که بالاترین سطوح فلاوانول را مصرف کردند، کمترین کاهش را در توانایی‌های شناختی خود تجربه می‌کنند.

نویسندگان این مطالعه توضیح دادند: «نتایج نشان می‌دهد که دریافت فلاونول‌ها و چندین ترکیب فلاونول در رژیم غذایی ممکن است با کاهش آهسته‌تر در ابتلا به زوال شناختی و توانایی‌های شناختی متعدد با افزایش سن همراه باشد». / سایکولوژی

ارسال نظر
آخرین اخبار