حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

تیراندازی مرگبار در خیابان‌های فیلادلفیا با ۴ کشته

تیراندازی مرگبار در خیابان‌های فیلادلفیا با ۴ کشته تیراندازی یک مرد مسلح در خیابان‌های فیلادلفیا چهار کشته و دو زخمی برجا گذاشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس اعلام کرد دوشنبه شب (به وقت آمریکا) مردی مسلح که جلیقه ضدگلوله بر تن داشت، در محله‌ای در فیلادلفیا اقدام به تیراندازی کرد که چهار کشته و دو مجروح برجای گذاشت.

 

به گفته پلیس، سن قربانیان این تیراندازی بین ۲۰ تا ۵۹ است و یک کودک دو ساله و یک نوجوان ۱۳ ساله دو زخمی این حادثه هستند. این تیراندازی در محله Kingsessing در جنوب غربی فیلادلفیا شهر مهم ایالت پنسیلوانیا آمریکا رخ داده است.

 

به گفته کمیسر پلیس، مظنون که در جلیقه ضدگلوله خود چند خشاب داشته و همچنین حامل چند اسلحه بوده، بازداشت شده است. در صحنه جنایت ۵۰ پوکه فشنگ یافت شده و تحقیقات درباره انگیزه این اقدام در حال انجام است.

 

خشونت مسلحانه دوشنبه شب در فیلادلفیا یک روز بعد از تیراندازی در بالتیمور رخ داده که دو کشته و ۲۸ زخمی برجا گذاشت. بر اساس آمار مرکز «آرشیو خشونت‌های مسلحانه»، دستکم ۳۳۹ تیراندازی جمعی (حادثه تیراندازی که در آن حداقل چهار نفر بدون احتساب عامل تیراندازی هدف گلوله قرار می‌گیرند) در سال جاری میلادی در ایالات متحده رخ داده است.

 

خشونت مسلحانه در آمریکا به یک موضوع عادی و سریالی تبدیل شده و مرتبا از مردم این کشور قربانی می‌گیرد اما اختلافات داخلی میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان اجازه اصلاح قانون آزادی حمل سلاح در این کشور را نداده و باعث شده هر هفته موارد جدیدی از تیراندازی گزارش شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار