انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور

موشک باران شهرک‌های صهیونیست‌نشین از سوی نوار غزه

موشک باران شهرک‌های صهیونیست‌نشین از سوی نوار غزه همزمان با فعال شدن آژیر هشدار حمله موشکی در شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف نوار غزه، رسانه‌های فلسطینی نیز شلیک چند فروند راکت از این منطقه را گزارش دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۱۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 05
کد خبر: ۱۹۲۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های محلی بامداد چهارشنبه از فعال شدن آژیرهای هشدار حمله موشکی در حداقل پنج شهرک صهیونیست‌نشین اطراف نوار غزه شامل سدیروت، نیرعام و ایبیم خبر دادند.

 

خبرنگار شبکه «المیادین» گزارش داد که حداقل ۴ فروند راکت از نوار غزه به سمت شهرک‌های اطراف شلیک شده است.

 

برخی منابع نیز می‌گویند «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش مقاومت جهاد اسلامی فلسطین به‌زودی بیانیه‌ای مهم صادر می‌کند.

 

خبرنگار شبکه «الجزیره» نیز خبر داد که سامانه پدافندی «گنبد آهنین» رژیم صهیونیستی در تلاش برای رهگیری راکت‌های شلیک‌شده از نوار غزه است.

 

شلیک راکت از نوار غزه به سمت شهرک‌های صهیونیست‌نشین با لو رفتن کمین ۵۰ نیروی ویژه ارتش رژیم تروریست صهیونیستی در جِنین بعد از عقب‌نشینی ادعایی از این منطقه، همزمان شده است.

 

این در حالی است که نظامیان اشغالگر از بامداد دوشنبه تجاوز همه‌جانبه زمینی و هوایی به جنین را با هدف اعلامی ازبین بردن مقر فرماندهی گروه‌های مقاومت فلسطینی و تخریب کارگاه‌های تولید موشک و سلاح در این اردوگاه آغاز کردند.

 

گروه مقاومت «گردان جنین» زیرمجموعه «گردان‌های قدس» شاخه نظامی جنبش مقاومت جهاد اسلامی فلسطین نیز گفته «زمان آن فرا رسیده است که تمام سرزمین فلسطین به جهنمی برای اشغالگران و شهرک‌نشینان صهیونیست تبدیل شود».

 

این تجاوز علاوه بر ویرانگری بی‌سابقه در جنین و اسارت ۱۲۰ فلسطینی، موجب شهادت ۱۱ نفر و جراحت ۱۰۰ تن دیگر شده که حال ۲۰ نفر از آن‌ها وخیم گزارش شده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha