پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی

عقب‌نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از اردوگاه جنین

جنبش حماس با تاکید بر تقویت هماهنگی‌های میدانی مشترک در مقابله با رژیم صهیونیستی اعلام کرد، عقب‌نشینی ارتش این رژیم از اردوگاه جنین در واقع اعلام شکست آن در رسیدن به اهدافش است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۱۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 05
کد خبر: ۱۹۲۹۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  جنبش حماس امروز (چهارشنبه) در بیانیه‌ای با اشاره به اتحاد نیرو‌های دلاور مقاومت در تمامی گروه‌ها، بر تقویت هماهنگی‌های میدانی مشترک در مقابله با رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

این جنبش ضمن ادای احترام به نیرو‌های مقاومت که با وجود کمبود امکانات با دشمن مقابله کردند، بر ایستادگی و اتحاد فلسطینی‌ها و تاکید آن‌ها به گزینه مقاومت و مقابله با دشمن صهیونیستی تا بیرون راندن آن از سرزمین و مقدساتمان و تحقق آزادی و حق بازگشت تاکید کرد.

حماس در ادامه بیانیه خود تاکید کرد، تروریسم و جنایات دشمن هرگز نیرو‌های مقاومت را از گزینه مقاومت و مقابله مسلحانه منصرف نخواهد کرد و این مقابله مسلحانه گزینه استراتژیک ملت ما است که برای آزادسازی این سرزمین تواناتر است.

همچنین این جنبش اعلام کرد، عقب‌نشینی ارتش دشمن صهیونیستی از اردوگاه جنین در واقع اعلام ناکامی آن در تحقق اهدافش و شکستش در برابر مقاومت است.

حماس در ادامه تاکید کرد: قدس عنوان اول مقاومت ما است که هرگز در مورد آن کوتاهی نخواهیم کرد و هرگز به رژیم اشغالگر و شهرک‌نشین‌ها اجازه نخواهیم داد به آن تعرض کنند.

این جنبش در بیانیه خود از مردم فلسطین خواست از خانواده‌های شهدا و زخمی‌ها در اردوگاه جنین و کودکانی که در معرض تروریسم برنامه‌ریزی شده رژیم صهیونیستی قرار گرفتند و تمامی آسیب‌دیدگان حمایت کنند.

همچنین حماس از جامعه جهانی، سازمان ملل و اتحادیه عرب خواست از محکوم کردن آن‌ها فراتر رفته و به مسؤولیت خود در توقف اشغالگری و پیگرد قانونی آن و محاکمه سران این رژیم بابت جنایاتشان که آخرین آن حمله وحشیانه به غیرنظامیان در اردوگاه جنین بود، عمل کنند. / المیادین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار