بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

ورود صهیونیست‌ها به عربستان به‌بهانه ورزش

ورود صهیونیست‌ها به عربستان به‌بهانه ورزش تیم فیفای رژیم اسرائیل با موافقت عربستان سعودی برای مشارکت در مسابقات ورزش‌های الکترونیکی وارد این کشور شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۱۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 08
کد خبر: ۱۹۳۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه صهیونیستی «کان» گزارش داد که تیم فیفای رژیم اسرائیل متشکل از سه بازیکن و یک مربی به‌همراه مدیر تیم با گذرنامه‌های اسرائیلی دیروز جمعه از طریق امارات وارد خاک عربستان سعودی شدند.

 

تسویکا کوسمان، مدیر تیم رژیم صهیونیستی در این زمینه اظهار داشت، اکثر اوقات با مقامات فدراسیون بین‌المللی «فیفا» در تماس بوده تا مطمئن شود مسئولین عربستان سعودی به اعضای تیم اسرائیلی اجازه ورود به عربستان را برای شرکت در مسابقات خواهند داد.

 

رژیم صهیونیستی به‌دنبال عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی است، کارشناسان و تحلیلگران سیاسی بر این باورند که رژیم اسرائیل ورزش را بهانه قرار داده تا بتواند از این طریق پروژه عادی‌سازی روابط با عربستان را پیش ببرد.

 

بر اساس گزارش کان، تیم اسرائیلی نامه‌ای از اتحادیه ورزش‌های الکترونیک عربستان سعودی دریافت کرد که به تیم اسرائیلی اجازه ورود به خاک این کشور برای مشارکت در این مسابقات را می‌‌داد. هرچند که در این نامه به نام «اسرائیل» هیچ اشاره نشده است، اما در آن نامه گفته شده است که همه تیم‌ها می‌توانند برای شرکت در مسابقات وارد خاک عربستان سعودی شوند.

 

مدیر تیم رژیم صهیونیستی درباره حضورشان در ملأعام و حین مسابقات نیز گفت: ما در نظر نداریم نمادهای اسرائیل را در طول مسابقات مخفی کنیم، ولی احتمالاً نمادهای اسرائیل را در خیابان‌ها به نمایش نخواهیم گذاشت.

 

ورزش الکترونیکی ورزشی است که متکی بر وسایل الکترونیکی و واقعیت مجازی است و حرکت‌های فیزیکی در آن واقعی نیست و به‌صورت بازی‌های ویدئویی است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار