وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است

تاکید وزیر کشور بر تفویض اختیارات به استان‌ها در اداره کشور

وزیر کشور گفت: به میزانی که ما اختیارات و مسئولیت‌ها را به استان‌ها تفویض کنیم تا بتوانند در محل با فوریت و مطابق با نیازها و با شناخت عمیقی که از مسائل دارند، تصمیم‌گیری کنند حتما مسائل کشور بهتر حل می‌شود زیرا مسائل کشور در حوزه داخلی حاصل جمع مسائل استان‌ها است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی روز دوشنبه پس از پایان نشست کمیته اقتصادی برنامه هفتم توسعه با موضوع توسعه منطقه‌ای و تمرکززدایی اقتصادی در برنامه هفتم، گفت: برنامه هفتم فرصت بسیار خوبی است تا در صورت نیاز به تحول در نوع نگاه ما به حکمرانی، این موضوع پیش‌بینی شود.

وزیر کشور افزود: یکی از موضوعات بسیار مهم این است ما در اداره کشور نقش و جایگاه استان‌ها را پررنگ‌تر و پرنقش‌تر ببینیم؛ بی‌تردید به میزانی که ما اختیارات و مسئولیت‌ها را به استان‌ها تفویض کنیم و آن‌ها بتوانند در محل با فوریت و مطابق با نیازها و با شناخت عمیقی که از مسائل دارند، تصمیم‌گیری کنند حتما مسائل کشور بهتر حل می‌شود زیرا مسائل کشور در حوزه داخلی حاصل جمع مسائل استان‌ها است.

وحیدی با بیان اینکه ابتکار کمیسیون اقتصادی برای اینکه جایگاه مناسب استان‌ها در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شود، اقدامی حکیمانه و درستی است، تصریح کرد: نظر دولت همواره همین بوده و رئیس جمهور هم بر همین نظر است و در جلسات مختلف تاکید دارد که بتوان با سازوکارهای قانونی حداکثر اختیارات ممکن را به استان‌ها تفویض و واگذار کنیم تا آن‌ها بتوانند در پیشرفت استان نقش آفرینی کنند.

وی افزود: نشست امروز جلسه خوبی بود و می‌تواند در تحقق نظر دولت و آنچه در کمیسیون اقتصادی مطرح شد تاثیرگذار باشد./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار