هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

اولین تصاویر حزب‌الله از حمله به ناوچه رژیم صهیونیستی در جریان جنگ ۳۳ روزه

حزب‌الله لبنان برای اولین بار تصاویری از حمله به ناوچه «ساعر» رژیم صهیونیستی در جریان جنگ ۳۳ روزه در سال ۲۰۰۶ منتشر کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 16
کد خبر: ۱۹۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر ، حزب‌الله لبنان برای اولین بار تصاویری از حمله به ناوچه ساعر رژیم صهیونیستی در جریان جنگ ۳۳ روزه در سال ۲۰۰۶ منتشر کرده است.

 

تیرماه سال ۱۳۸۵، «سید حسن نصرالله»، دبیر کل حزب‌الله لبنان در سومین روز از جنگ از انهدام ناوچه اسرائیلی ساعر که اماکن و ابنیه و زیرساخت‌های حیاتی لبنان را هدف قرار می‌داد خبر داد. این حادثه، از سال ۱۹۶۷ میلادی (۱۳۴۷ شمسی) بی‌سابقه بود و ارتش رژیم صهیونیستی در ۴۰ سال قبل، بدون هیچ مزاحمی در آب‌های مدیترانه جولان می‌داد.

 

 

فیلمی که حزب‌الله لبنان برای اولین بار از حمله به ناوچه ساعر منتشر کرده است

 

 

اوایل دهه ۱۹۸۰م. نیروی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی قراردادی را با بخش کشتی سازی شرکت آمریکایی «نورثروپ گرومن» برای ساخت ۳ فروند ناوچه کلاس «ساعر۵» منعقد کرد.

 

۲ شناور در سال ۱۹۹۳ و یکی در سال۱۹۹۴ تحویل ارتش رژیم صهیونیستی شدند. سیستم‌های نظامی و رزمی هم توسط کمپانی‌های صنایع هوایی اسراییل و سیستم‌های مخابراتی توسط کمپانی تادیران بر روی ناو مذکور نصب شدند.

 

همچنین ناوچه‌های ساعر به دوربین‌های تلویزیونی و مسافت‌یاب‌های لیزری متعدد مجهز هستند.بر روی این ناوچه‌ها سیستم‌های فریب دهنده اژدر، ساخت شرکت آمریکایی سنسایتک نصب شده که به همراه 3 پرتاب کننده چف در عقب کشتی، باعث منحرف شدن اژدر یا موشک متخاصم می‌شوند. «ساعر۵» فضای لازم برای نشست و برخاست بالگرد را داراست و برای جنگ ضد زیردریایی نیز کاربرد دارد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار