وزیر خارجه عمان: با رئیس‌جمهور پزشکیان درباره آینده منطقه گفت‌و‌گو کردیم عراقچی: غنی‌سازی در ایران، چه توافقی حاصل شود و چه نشود، ادامه خواهد یافت موافقت کابینه امنیتی اسرائیل با احداث دیوار حائل در مرز اردن دیدار سه جانبه وزرای خارجه ایران، قطر و عمان وزیر میراث فرهنگی پیام پزشکیان را به پاپ تحویل داد انصارالله از حملات به فرودگاه‌های اراضی اشغالی طی ساعات آتی خبر داد سفر وزیر خارجه عراق به تهران گفت‌وگوی پزشکیان و وزیر خارجه قطر با محوریت روابط فی مابین و تحولات غزه حمله راکتی به شهرک‌های مجاور نوار غزه واکنش عراقچی به اظهارات ویتکاف: غنی‌سازی در ایران ادامه پیدا می‌کند ادعای شاباک: تهران یک جوان ۱۸ ساله اسرائیلی را برای جمع‌آوری اطلاعات حساس و انجام اقدامات در راستای منافع ایران، استخدام کرده بود چهار رهبر اروپایی خواستار گفت‌و‌گو با «ترامپ» پیش از تماس او با «پوتین» شدند ادغام کامل تمامی واحد‌های نظامی سوریه در وزارت دفاع وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دست‌یابی به یک توافق حمایت می‌کنیم شهباز شریف: از تلاش‌های تهران در کاهش تنش‌ها میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو، قدردانی می‌کنیم

بلاروس: نیرو‌های واگنر به سربازان ما آموزش می‌دهند

وزارت دفاع بلاروس اعلام کرد، نیرو‌های گروه پیمانکار نظامی خصوصی واگنر در حال دادن آموزش و تمرین به سربازان ارتش این کشور هستند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۲۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 14
کد خبر: ۱۹۴۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع بلاروس امروز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد، نیرو‌های نظامی شرکت پیمانکار خصوصی واگنر سربازان ارتش این کشور را تحت آموزش و تمرین قرار داده‌اند.

این وزارتخانه ویدیویی را منتشر کرده که در آن چند نیروی گروه واگنر در حال آموزش دادن به سربازان بلاروسی در پادگانی آموزشی در نزدیکی شهر اوسیپوویچی، واقع در حدود ۹۰ کیلومتری جنوب شرق مینسک، پایتخت بلاروس هستند.

وزارت دفاع بلاروس در بیانیه خود درباره این ویدیو توضیح داد: "نیرو‌های واگنر نقش مربی را در چندین رشته نظامی ایفا می‌کند. "

آلکساندر لوکاشنکو پس از شورش مسلحانه کوتاهی از سوی نیرو‌های واگنر در روسیه در تاریخ ۲۳-۲۴ ژوئن، میانجی انعقاد توافق بین این گروه و کرملین که به این شورش پایان داد، شد. در ابتدای این شورش، نیرو‌های این گروه ابتدا شهر روستوف در جنوب روسیه در کنترل گرفته و سپس به سمت مسکو پیشروی کرده و در این مسیر چند بالگرد نظامی را نیز سرنگون کردند.

بر طبق توافقی که با میانجی گری لوکاشنکو منعقد شد، یوگنی پریگوژین، مدیر گروه واگنر به عقب نشینی نیرو‌های تحت امرش پرداخته و همچنین موافقت کرد در ازای کنار گذاشته شدن اتهام شورش علیه خود، به بلاروس نقل مکان کند.

پریگوژین از ۲۴ ژوئن به بعد در مقابل انظار عمومی مشاهده نشده است. / رویترز

ارسال نظر
آخرین اخبار