نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد

وزیر دفاع انگلیس در آستانه استعفا

وزیر دفاع انگلیس به نشریه «تایمز» گفت که تصمیم خود برای استعفا در فصل پاییز را به نخست‌وزیر این کشور اطلاع داده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، در بحبوحه اظهار نظرهای ضد و نقیض درباره تصمیم انگلیس برای معرفی «بن والاس» وزیر دفاع کنونی این کشور به‌عنوان گزینه‌ای برای جانشینی دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، اکنون از تصمیم والاس برای استعفا خبر می‌رسد.

 

نشریه «تایمز» شامگاه شنبه به نقل از والاس گزارش داد که او قصد دارد در جریان تغییرات پیش روی کابینه انگلیس در پاییز آینده، از وزارت دفاع این کشور کناره‌گیری خواهد کرد.

 

والاس به این نشریه گفت که در تاریخ شانزدهم ژوئن به «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس در مورد تصمیم خود برای استعفا از سمت وزیر دفاع این کشور اطلاع داده و قصد داشت این تصمیم را در اواخر فصل تابستان طی بیانیه‌ای رسمی اعلام کند.

 

بر این اساس، وی با بیان اینکه به‌دلیل درز تصمیمش برای استعفا به رسانه‌های انگلیسی، مجبور شد که این خبر را زودتر اعلام کند، گفت که از شرکت در انتخابات عمومی بعدی نیز خودداری خواهد کرد.

 

پیش از این رسانه‌های انگلیسی گزارش داده بودند که لندن به دنبال آن است که والاس را به‌عنوان گزینه‌ای برای جانشینی «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو، که مأموریتش در این پست برای یک سال دیگر تمدید شده، معرفی کند.

 

روزنامه «تلگراف» در این‌خصوص نوشته بود که سوناک در سفر به آمریکا تلاش کرده تا «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا را متقاعد سازد که از نامزدی والاس برای دبیرکلی ناتو حمایت کند.

 

با این حال، منابع مطلع در ناتو گفته بودند اگر وزیر دفاع انگلیس نتواند بودجه نظامی این کشور را برای سال جاری میلادی افزایش دهد، آنگاه امیدی هم برای انتخاب‌شدن به‌عنوان دبیرکل بعدی این ائتلاف نظامی نباید داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار