وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

رئیس رژیم صهیونیستی به همراه مادر یک اسیر راهی واشنگتن می‌شود

رئیس رژیم صهیونیستی روز سه شنبه در سفری رسمی راهی واشنگتن می‌شود و در این سفر با تعدادی از مقامات آمریکایی به همراه مادر «هادر گلدن» اسیر صهیونیست نزد حماس، دیدار و در کنگره سخنرانی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق بیانیه دفتر ریاست رژیم صهیونیستی، هرتزوگ در سخنرانی خود در کنگره به «تهدید‌های ایران» خواهد پرداخت. این دعوت از سوی نانسی پلوسی رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا صورت گرفته است.

این سفر در حالی صورت می‌گیرد که تنش در روابط میان دولت بایدن و کابینه بنیامین نتانیاهو به اوج خود رسیده است و بایدن همچنان از دعوت رسمی نتانیاهو به کاخ سفید برای گفتگو‌های دوره‌ای خودداری می‌کند.

هرتزوگ در کاخ سفید با بایدن دیدار خواهد کرد و انتظار می‌رود دو طرف درباره یک سری مسائل سیاسی، امنیتی و اقتصادی گفتگو کنند.

از سوی دیگر، این سفر در شرایطی صورت می‌گیرد که برخی نمایندگان آمریکایی اعلام کردند که سخنرانی اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی در جریان سفر به آمریکا را تحریم خواهند کرد.

اسکساندریا اوکاسیو کورتز، کوری بوش، جمال بومان و الهان عمر ۴ نماینده آمریکایی هستند که در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در حق ملت فلسطین سخنرانی روز چهارشنبه هرتزوگ در کنگره را تحریم می‌کنند.

کوری بوش گفت که «دولت اسرائیل مسئول برقراری نظامی آپارتاید و نژادپرست و نقض حقوق ملت فلسطین است».

وی افزود که کنگره نباید تریبونی برای رئیس رژیمی باشد که هیچ احترامی برای حقوق بشر قائل نیست. او گفت که هرگز در جلسه سخنرانی هرتزوگ حاضر نخواهد شد.

الهان عمر هم بیان کرد که هیچ دلیلی نمی‌بیند در جلسه سخنرانی رئیس رژیمی حاضر شود که او را تحریم کرده و رشیده طلیب (نماینده آمریکایی) را از دیدار با مادربزرگش در اراضی اشغالی محروم کرد.

وی گفت که هرتزوگ قرار است به نمایندگی از تندروترین و افراطی‌ترین دولت تاریخ رژیم صهیونیستی سخنرانی کند آن هم در شرایطی که کابینه نتانیاهو تصمیم به نابودی رویا‌های فلسطینیان در زمینه تشکیل کشور مستقل گرفته و میخ آخر را بر تابوت صلح و راهکار دوکشوری کوبیده است. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار