آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

روزنامه روسی از احتمال عقب‌نشینی عربستان از یمن خبر داد

روزنامه «نزاویسمایا گازتا» چاپ مسکو به احتمال اقدام عربستان سعودی به خارج‌کردن نیروهایش از یمن اشاره کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 17
کد خبر: ۱۹۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه نزاویسیمایا گازتا در مقاله خود به‌قلم «ایگور سوبوتین» نوشت: عربستان سعودی حضور نظامی خود در یمن را، بعد از عقب‌نشینی امارات متحده عربی احتمالاً کاهش می‌دهد. این موضوع را یک منبع دیپلماتیک عربی، که در چارچوب اتحادیه عرب کار می‌کند، به این روزنامه اعلام کرد و افزود، گفت‌وگوها با مسئولان سعودی این تصور را به‌وجود آورده است که ریاض خطرات ادامه مشارکت در جنگ یمن را می‌داند.

 

در این مقاله دلیل عقب‌نشینی برنامه‌ریزی‌شده عربستان سعودی از مشارکت در درگیری یمن اعلام نشده ولی احتمال داده است که این جنگ برای ریاض بسیار گران بوده است.

 

در همین راستا، «گریگوری کوساچ» استاد دانشکده تاریخ و علوم سیاسی و حقوق در دانشگاه دولتی علوم انسانی روسیه به روزنامه نزاویسیمایا گازتا گفت: «این امکان وجود دارد که نیروهای سعودی در یمن به همان شکلی که امارات انجام داد، کاهش یابد. امر دیگر این‌که، عربستان سعودی بر ضرورت متوقف کردن مقاومت از سوی انصارالله تأکید می‌کند و هیچ‌گونه امتیازی نمی‌دهد. این باید یک شرط، اگر نه برای متوقف کردن نبردها، بلکه حداقل برای کاستن از شمار نیروهای مستقر در آنجا باشد».

 

مهمان این روزنامه روسی ابراز عقیده کرد که هیچ نشانه‌ای از وجود رقابت میان عربستان سعودی و امارات وجود دارد. او گفت: «سخن‌ها درباره رقابت میان ریاض و ابوظبی در یمن موضوع جدیدی نیست بلکه روایتی قدیمی است. ولی (در واقع) هیچ شکافی بین دو کشور در ارتباط با یمن ملاحظه نشده است. اکنون، احتمال می‌رود تدابیری که دولت امارات متحده عربی اتخاذ کرده است از سوی عربستان سعودی به‌شیوه‌ای ارزیابی شود که مانع از بروز شکاف در روابط گردد».

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار