رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

حزب‌الله توافق ملی را تنها راه نجات کشور دانست

حزب‌الله توافق ملی را تنها راه نجات کشور دانست عضو شورای مرکزی جنبش حزب‌الله لبنان بر ضرورت دستیابی سریع به توافق ملی برای نجات این کشور در تمامی سطوح مالی، اقتصادی، اجتماعی و حیاتی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ «نبیل قاووق» عضو شورای مرکزی جنبش حزب‌الله لبنان بر ضرورت دستیابی به توافق ملی و انتخاب رئیس جمهور تأکید کرد.

 

لبنان، از هشتم آبان سال گذشته در پی پایان دوره ریاست‌جمهوری میشل عون، تاکنون با خلأ ریاست‌‌جمهوری مواجه بوده و پارلمان این کشور با وجود برگزاری چندین جلسه، هنوز موفق به انتخاب رئیس‌جمهوری توافقی نشده است.

 

شیخ قاووق با اشاره به ضرورت توافق ملی برای نجات کشور در سطوح مالی، اقتصادی، اجتماعی و حیاتی گفت: «گروهی که به دنبال چالش و رویارویی بود به بن‌بست رسیده است و این همان علت تنش‌، ناامیدی و فریادهای آنهاست؛ ما مشتاق رسیدن به آینده‌ای نزدیک هستیم که در آن گشایش‌های سیاسی اتفاق افتد و درد و رنج ملت لبنان کاهش یابد و رسیدن به انتخاب رئیس جمهور نزدیک‌تر شود».

 

بنابر گزارش شبکه المنار، این عضو جنبش حزب‌الله همچنین در واکنش به تصمیم پارلمان اروپا درباره باقی ماندن آوارگان سوری در لبنان گفت: «تصمیم اتحادیه اروپا اهانت به حاکمیت و کرامت لبنان و تهدیدی حقیقی برای ثبات و وحدت ملی آن است».

 

وی افزود که لبنان ملزم به اجرای توصیه‌های اروپا نیست و به نفع لبنان است که هر چه سریعتر برای پیدا کردن راهی برای حل بحران آوارگان، با دولت سوریه گفت‌وگو کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار