حزب‌الله شهادت ۸ تن از نیرو‌های خود را در حملات اسرائیل به بقاع تایید کرد طالبان کتک زدن همسران و فرزندان را مشروع کرد سنتکام تصاویری از تمرین نظامیان آمریکایی در منطقه منتشر کرد + عکس سقوط بالگرد در روسیه؛ ۳ کشته برجا گذاشت نمایش توان دریایی ایران در کنار بیش از ۷۰ کشور/ ناوشکن دنا در سواحل هند پهلو گرفت پاسخ ایران به اظهارات دونالد ترامپ درباره آمار قربانیان پرونده اپستین؛ لرزه یک رسوایی دیگر بر ستون‌های کاخ سلطنتی انگلیس دو پیشنهاد تاییدنشده ایران به آمریکا در مذاکرات نقشه ترامپ برای توافق هسته‌ای با بن‌سلمان مخالفت انگلیس با استفاده از پایگاه‌هایش برای حمله به ایران ادعای تازه ترامپ درمورد ایران و جزیره دیه‌گو گارسیا ترامپ ضرب‌الاجل تازه‌ای برای ایران تعیین کرد نماینده ایران در سازمان ملل: ایران آماده پاسخ قاطع و قانونی به هر تجاوز است دانمارک مدعی توقیف یک کشتی با پرچم ایران شد روبیو: طرح دومی برای صلح غزه وجود ندارد

رونمایی ترامپ از طرح «صلح اوکراین در ۲۴ ساعت»

نامزد جمهوریخواه انتخابات آمریکا با این ادعا که می‌تواند در ۲۴ ساعت درگیری در اوکراین را پایان دهد، طرحی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین و نامزد جمهوریخواهان در انتخابات آتی آمریکا، مدعی شده است که در ۲۴ ساعت می‌تواند درگیری میان روسیه و اوکراین را پایان دهد و برای این ادعای خود طرحی هم ارائه کرده است.

 

ترامپ مدعیست که نفوذ کافی بر روسای جمهوری روسیه و اوکراین را دارد و در مصاحبه خود با شبکه خبری فاکس نیوز گفت با اقداماتی که کاخ سفید انجام خواهد داد دو طرف هیچ فایده‌ای برای ادامه درگیری نخواهند دید و همچنین افزود: «من زلنسکی را خیلی خوب می‌شناسم و پوتین را حتی خیلی بهتر می‌شناسم. من رابطه خوبی با هر دوی آن‌ها داشتم. من به زلنسکی خواهم گفت، باید معامله کنی و به پوتین هم می‌گویم، اگر معامله نکنی، ما چیز‌های زیادی به طرف مقابلت می‌دهیم.»

 

ترامپ در بخشی دیگر از مصاحبه گفت که پوتین، «شی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین، و «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، «جو بایدن» رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا و رقیب او در انتخابات، را با زیرکی خود بازی داده‌اند و در این راستا گفت: «این افراد تیزبین، سرسخت و به طور کلی شرور هستند، آن‌ها شرور هستند و اکنون در اوج بازی خود هستند. ما مردی داریم که نمی‌داند چه اتفاقی دارد می‌افتد. این خطرناک‌ترین زمان در تاریخ کشور ماست.»

 

ترامپ باردیگر ادعا کرد که اگر در مقام خود می‌ماند هرگز درگیری میان روسیه و اوکراین اتفاق نمی‌افتاد. مذاکرات بین مسکو و کی‌یف در بهار ۲۰۲۲ شکست خورد و هر دو طرف یکدیگر را مقصر دانستند، از آن زمان به جز مبادله نیمه منظم زندانیان، هیچ پیشرفتی حاصل نشده است.

 

کی‌یف بار‌ها تاکید کرده است که تا زمانیکه روسیه چهارمنطقه‌ای که در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۲۲ را تصرف کرده است دوباره به اوکراین ندهد، مذاکرات با مسکو بی‌فایده است. در مقابل روسیه هم چنین اقدامی را غیرقابل قبول می‌داند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر