عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران

رونمایی ترامپ از طرح «صلح اوکراین در ۲۴ ساعت»

رونمایی ترامپ از طرح «صلح اوکراین در ۲۴ ساعت» نامزد جمهوریخواه انتخابات آمریکا با این ادعا که می‌تواند در ۲۴ ساعت درگیری در اوکراین را پایان دهد، طرحی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین و نامزد جمهوریخواهان در انتخابات آتی آمریکا، مدعی شده است که در ۲۴ ساعت می‌تواند درگیری میان روسیه و اوکراین را پایان دهد و برای این ادعای خود طرحی هم ارائه کرده است.

 

ترامپ مدعیست که نفوذ کافی بر روسای جمهوری روسیه و اوکراین را دارد و در مصاحبه خود با شبکه خبری فاکس نیوز گفت با اقداماتی که کاخ سفید انجام خواهد داد دو طرف هیچ فایده‌ای برای ادامه درگیری نخواهند دید و همچنین افزود: «من زلنسکی را خیلی خوب می‌شناسم و پوتین را حتی خیلی بهتر می‌شناسم. من رابطه خوبی با هر دوی آن‌ها داشتم. من به زلنسکی خواهم گفت، باید معامله کنی و به پوتین هم می‌گویم، اگر معامله نکنی، ما چیز‌های زیادی به طرف مقابلت می‌دهیم.»

 

ترامپ در بخشی دیگر از مصاحبه گفت که پوتین، «شی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین، و «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، «جو بایدن» رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا و رقیب او در انتخابات، را با زیرکی خود بازی داده‌اند و در این راستا گفت: «این افراد تیزبین، سرسخت و به طور کلی شرور هستند، آن‌ها شرور هستند و اکنون در اوج بازی خود هستند. ما مردی داریم که نمی‌داند چه اتفاقی دارد می‌افتد. این خطرناک‌ترین زمان در تاریخ کشور ماست.»

 

ترامپ باردیگر ادعا کرد که اگر در مقام خود می‌ماند هرگز درگیری میان روسیه و اوکراین اتفاق نمی‌افتاد. مذاکرات بین مسکو و کی‌یف در بهار ۲۰۲۲ شکست خورد و هر دو طرف یکدیگر را مقصر دانستند، از آن زمان به جز مبادله نیمه منظم زندانیان، هیچ پیشرفتی حاصل نشده است.

 

کی‌یف بار‌ها تاکید کرده است که تا زمانیکه روسیه چهارمنطقه‌ای که در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۲۲ را تصرف کرده است دوباره به اوکراین ندهد، مذاکرات با مسکو بی‌فایده است. در مقابل روسیه هم چنین اقدامی را غیرقابل قبول می‌داند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار