معاون عملیات ارتش: امنیت حریم هوایی ایران تامین شد قالیباف: مأموریت رهبر انقلاب به همه ما حفظ اتحاد ملی است وزیر کشور: امنیت قابل قبولی برقرار است/ مردم طی جنگ ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران اصلاح شد اقامه نماز و تشییع پیکر سرلشکر شهید غیب‌پرور در حرم شاهچراغ (ع) + عکس آغاز جلسه علنی/ بررسی تقاضای بررسی لایحه سازمان ملی مهاجرت طبق اصل ۸۵ تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند

نظر مجلس درباره طرح جامع مدیریت شهری و روستایی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بررسی و تصویب طرح جامع مدیریت شهری و روستایی بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی و در کمیسیون مشترک مخالفت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر،  نمایندگان در نشست علنی صبح امروز (دوشنبه، 26 تیرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی تقاضای رسیدگی به طرح جامع مدیریت شهری و روستایی طبق اصل 85 قانون اساسی با 79 رأی موافق، 110 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 202 نماینده حاضر در صحن مخالفت کردند.

 

ابوالفضل ابوترابی به عنوان پیشنهاد دهنده تقاضای رسیدگی به طرح جامع مدیریت شهری و روستایی طبق اصل 85 قانون اساسی به مدل های حکمرانی در جهان اشاره کرد و گفت: ما در سال 57 انقلاب کردیم، اما انقلاب اداری رخ نداد و ساختار اداری پیچیده و فسادآلود گریبانگیر کشور شد. از صد سال پیش ساختار نظام اداری تغییراتی نداشته و همه چیز باید در تهران تصمیم گیری شود. علی رغم اصول قانون اساسی به تمرکززدایی توجهی نشده و کشور به لحاظ ساختار اداری فرسوده و پرهزینه شده است.

 

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس افزود: کشورهای پیشرفته ابتدا نظام اداری خود را اصلاح کردند، بنابراین ما باید کار را به دست مردم بسپاریم، زیرا کشور ما کشوری مردم پایه است، اما نظام اداری این اجازه را به ما نمی دهد. متاسفانه در نظام اداری فعلی دغدغه توپ ورزشی برای نماینده مهمتر از موضوع مالیات است، چرا که نظام پارلمانی نداریم و نظام اداری ما تمرکزگرا است.

 

وی در ادامه یادآور شد: ما در این طرح به دنبال مدل حکمرانی نیمه متمرکز و تمرکززدا هستیم، همچنین اختیاراتی باید به مناطق و محلات تفویض شود و امور محلی را به محلی ها بسپاریم تا نظام اداری پرهزینه و فسادآلود و پیچیده که بیمار است را درمان کنیم. بستر قانون اساسی برای این موضوع وجود دارد./ فارس

ارسال نظر