دفتر آیت‌الله سیستانی: استفاده از تصاویر مرجعیت در اماکن عمومی ممنوع است المیادین: هیئت آژانس بدون همراهی بازرسان به تهران سفر می‌کند اعلام بسیج عمومی گروه مقاومت «اولی البأس» برای آزادسازی سوریه هشدار نخست وزیر هند به پاکستان درگیری بین نیرو‌های الجولانی و «قسد» در منبج سفر سطح بالای ایال زامیر به آمریکا لغو شد ویتکاف این هفته در مسکو خواهد بود رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود

هشدار وزیر خارجه عراق به سوئد درباره تکرار اهانت به قرآن

وزیر خارجه عراق در گفت‌وگوی تلفنی با همتای سوئدی خود، با خطرناک توصیف کردن هتک حرمت کتاب مقدس مسلمانان، از وی خواست تا مانع از تکرار اینگونه اقدامات شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «احمد الصحاف» سخنگوی وزارت امور خارجه عراق روز چهارشنبه خبر داد که «فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق در گفت وگوی تلفنی با «توبیاس بیلستروم» وزیر خارجه سوئد بر ضرورت عدم هتک حرمت اسلام و قرآن کریم تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری واع عراق، الصحاف گفت که فؤاد حسین تلفنی با توبیاس بیلستروم که معاون نخست وزیر سوئد نیز به شمار می‌آید گفتگو کرده و درباره تکرار اهانت به قرآن و آتش زدن آن صحبت کرد.

روز چهارشنبه (۲۸ ژوئن) بود که مومیکا» شهروند سوئدی عراقی الاصل ۳۷ساله در استکهلم، مصادف با نخستین روز تعطیلات عید قربان، در هتک حرمت مقدسات اسلامی نسخه‌ای از قرآن کریم را در مقابل یک مسجد سوزاند و موجب واکنش‌های جهانی به این جنایت شد.

وزیر خارجه عراق در ادامه گفتگو با وزیر خارجه سوئد با خطرناک توصیف کردن این اقدامات، از دولت سوئد خواست تا مانع از تکرار این اقدامات اهانت آمیز شده و تاکید کرد که باید با آن مقابله کند.

وی تاکید کرد که باید موضع بین المللی قاطعی بر اساس قوانین و معیار‌های بین المللی وجود داشته باشد که بر اساس آن هرگونه هتک حرمت و بی‌احترامی به ادیان، کتاب‌های مقدس و اعتقادات منع شده و اینگونه اقدامات ضمن چارچوب‌های آزادی بیان حساب نشوند.

در پی هتک حرمت به قرآن در سوئد، کشور‌های اسلامی و عربی با فراخواندن سفرای خود از استکهلم و همچنین احضار سفرای سوئدی، مراتب اعتراض خود را نسبت به تداوم این اقدامات جنایتکارانه نشان دادند. علاوه بر این در کشور‌هایی همچون عراق، مردم در مقابل سفارت سوئد تظاهرات کردند؛ کویتی‌ها و یمنی‌ها نیز برای نشان اعتراض خود، استفاده از کالا‌های ساخت سوئد را تحریم کردند.

اقدام جنایتکارانه هتک حرکت قرآن کریم که همیشه با حمایت امنیتی پلیس در استکهلم و شهر‌های دیگر تکرار می‌شود، نقش حمایتگرانه دولت سوئد را برای همگان روشن کرده و موجب اعتراض رسمی دولت‌های جهان اسلام شده است؛ چرا که این کشور غربی میزبان ۶۰۰هزار مسلمان است.

در حادثه آتش زدن قرآن کریم توسط مومیکا بعد از عید قربان، حدود ۲۰۰ نفر حاضر شدند و پلیس سوئد یک جوان که قصد سنگ پرتاب کردن به سوی این مهاجر عراقی را داشت، بازداشت کرد. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار