شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

از هر ۳ قبض یک قبض شامل پاداش مصرف برق شده است

از هر ۳ قبض یک قبض شامل پاداش مصرف برق شده است سخنگوی صنعت برق گفت: از هر ۳ قبض صادره برای مشترکان، یک قبض پاداش مدیریت مصرف دریافت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۳۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 22
کد خبر: ۱۹۵۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آقای رجبی مشهدی در یک گفتگوی تلویزیونی اعلام کرد: از اواخر هفته گذشته افزایش دما را در بخش‌هایی از کشور داشتیم و اکنون هم این روند ادامه دارد و پیش بینی می‌کنیم حد نصاب جدیدی در سه روز اول هفته نسبت به میزان ۷۲ هزار و ۵۰۰ مگاوات که تاکنون اتفاق افتاده را شاهد باشیم و برای امروز نیز پیش بینی ما این است که عدد ۷۱ هزار و ۵۰۰ مگاوات اوج تقاضای مصرف باشد.

 

او ادامه داد: از هر سه قبض صادره در پایان خرداد ماه، یک قبض مشمول پاداش خانگی شده است که همین امر منجر شده تا شبکه برق کشور در روز‌های آتی پایدار بماند.

 

سخنگوی برق کشور گفت: این همراهی جمعی موجب شده تا به رغم ناترازی موجود، انرژی تحویلی به بخش صنعت ۱۵ درصد افزایش یابد. استان های تهران، خوزستان و فارس بیشترین مصرف برق را داشته اند که مصرف دو استان جنوبی به دلیل افزایش دما بوده است.

 

به گفته رجبی مشهدی، مشترکان کولر‌های گازی خود را روی دمای ۲۴ و ۲۵ درجه تنظیم کنند تا بتوانیم بهترین شرایط را در تامین برق برای همه بخش‌های کشور داشته باشیم.

 

سخنگوی صنعت برق گفت: در مناطق گرمسیر اگر ۳ یا ۴ کولر گازی روشن است مشترکان می‌توانند یکی را خاموش کنند تا پاداش خوبی دریافت کنند، پاداش‌هایی که به یک میلیون تومان هم می‌رسد.

 

او گفت: در مناطق عادی هم قبض‌های رایگان یا بستانکار زیادی داشتیم، مردم با خاموش کردن لامپ‌های اضافی یا قرار دادن کولر آبی بر روی دور کند می‌توانند از این پاداش‌ها بهره‌مند شده و صنعت برق را در تامین برق پایدار یاری دهند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار