پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

گرمای جهانی رکورد 1000 ساله را می‌شکند

ناسا اعلام کرد جولای 2023 (تیر-مرداد) احتمالا گرم‌ترین ماه جهان در صدها یا هزاران سال خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۳۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 22
کد خبر: ۱۹۵۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، دانشمندان ارشد ناسا می گویند دمای بالا در سراسر قاره ها جای تعجب ندارد. آنها بر این باورند که سال 2023 احتمالا گرم ترین سال ثبت شده باشد و سال آینده احتمالاً حتی گرم تر خواهد بود.

 

دانشمندان ارشد ناسا در نشستی با خبرنگاران گفتند که جولای 2023 احتمالاً گرم ترین ماه ثبت شده در صدها یا حتی هزاران سال گذشته خواهد بود و هشدار دادند که گرما بیشتر هم خواهد شد.

 

گاوین اشمیت، مدیر موسسه مطالعات فضایی گادرد ناسا گفت: «ما شاهد تغییرات بی‌سابقه‌ای در سراسر جهان هستیم. امواج گرمایی که در ایالات متحده، اروپا، چین مشاهده می‌کنیم، رکوردهای جدیدی در زمینه گرما به وجود آورده است.»

 

ژوئن 2023(خرداد-تیر) در مقایسه با ماه های ژوئن سال گذشته، گرم ترین ماه ثبت شده بود و جولای احتمالاً گرم ترین ماه در کل ماه ها خواهد بود. کیت کالوین، دانشمند ارشد ناسا و مشاور ارشد آب و هوا، گفت: «فعالیت های انسانی و عمدتاً انتشار گازهای گلخانه ای، به طور واضح باعث گرم شدن سیاره ما می شود.»

 

دانشمندان ناسا تصریح کردند که داده‌های جمع‌آوری‌شده و تجزیه‌وتحلیل‌شده توسط این موسسه قبلاً به این موضوع اشاره کرده‌ بودند.

 

آخرین بار در جولای و آگوست 2016 (تیر- مرداد- شهریور) به دلیل پدیده ال نینو در زمستان 2015-2016 شاهد چنین افزایش دما بودیم. اما امواج گرمایی که در حال حاضر مشاهده می شود به دلیل گرمای کلی در سراسر جهان، به ویژه در اقیانوس ها است.

 

اشمیت گفت: « ماه‌هاست که شاهد رکوردشکنی دمای سطح دریا، حتی خارج از مناطق استوایی هستیم و پیش‌بینی می‌کنیم که این ادامه یابدبه این دلیل که ما همچنان گازهای گلخانه‌ای را وارد جو می‌کنیم.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار