جدیدترین تصویر «جیمز وب» منتشر شد-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

جدیدترین تصویر «جیمز وب» منتشر شد

ناسا به مناسبت سالروز انتشار نخستین تصاویر رنگی و علمی تلسکوپ فضایی جیمز وب تصویر جدیدی از این تلسکوپ فروسرخ قدرتمند منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۷ - ۲۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 13
کد خبر: ۱۹۴۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناسا در توضیح این تصویر که به تازگی منتشر شده است نوشت: این صحنه‌ی مسحورکننده یک سالگی اکتشافات جیمز وب را جشن می‌گیرد.

در اینجا نمایی نزدیک از ابر میان ستاره‌ای رو اوفیوچی (Rho Ophiuchi) که نزدیک‌ترین منطقه‌ی ستاره‌ساز به زمین است را مشاهده می‌کنیم. وب نگاهی کاملا جدید به حدود ۵۰ ستاره‌ی جوان که جرم بسیاری از آن‌ها به جرم ستاره ما نزدیک است انداخته و درکی اجمالی از مراحل اولیه زندگی خورشید ارائه می‌کند. غبار تیره و متراکم همچنان پیش ستاره‌ها را ایجاد می‌کند در حالی که یک نوزاد ستاره‌ای نوظهور دو جت عظیم از هیدروژن مولکولی را به سمت بیرون پرتاب می‌کند.

ما به طور مداوم از توانایی وب برای رصد جهان در وضوح بالا شگفت‌زده می‌شویم. این تلسکوپ با مطالعه‌ی همه چیز از کهکشان‌های دور اولیه گرفته تا منظومه شمسی ما که آن را خانه می‌نامیم این امکان را فراهم می‌کند تا داستان خود را بهتر درک کنیم. اکنون یک سال شگفت‌انگیز را پشت سر گذاشته‌ایم و سال‌های زیادی پیش رو داریم.

جت‌های سرخ‌رنگ دوگانه که از ستاره‌های جوان نشات می‌گیرند نیمه تاریک بالای عکس را پوشانده‌اند. در مرکز و بخش پایینی ساختاری به رنگ زرد کم رنگ و غار مانند وجود دارد که یک ستاره جوان در مرکز آن قرار دارد.

مجموعه ابر «رو اوفیوچی» مجموعه‌ای از ابر‌های میان ستاره‌ای با سحابی‌های مختلف است. این ابر میان ستاره‌ای در فاصله‌ی تخمینی حدود ۴۶۰ سال نوری از زمین قرار دارد و یکی از نزدیک‌ترین مناطق ستاره‌ساز به منظومه شمسی به شمار می‌رود. / ایسنا

ارسال نظر