اژه‌ای: مردم از ‌ناهنجاری‌ها شکایت دارند-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

اژه‌ای: مردم از ‌ناهنجاری‌ها شکایت دارند

معاون اول قوه قضائیه با تأکید بر اینکه امروز مردم از وجود برخی ناهنجاری‌ها ناراحت هستند،گفت: دستگاه قضا با مفسدان برخورد قاطع، صریح، دقیق و بدون تبعیض خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 18
کد خبر: ۱۹۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در مراسم تودیع و معارفه رئیس‌کل دادگستری استان قم که پیش از ظهر امروز در سالن همایش‌های مرکز آموزشی قوه قضائیه استان برگزار شد، ضمن تبریک دهه دوم ماه ذی‌الحجه اظهار داشت: امروز در جنگ روانی قرار داریم که دشمن راست و دروغ را به هم‌آمیخته است بنابراین باید در تشخیص حکم و رعایت تقوا کمال دقت را داشت، در این شرایط باید مراقبت ویژه نسبت به گوش، زبان و فکر خود داشته باشیم.

 

وی با اشاره به جایگاه ویژه شهر مقدس قم گفت: این شهر مرکز فقاهت و محل نشر حقایق اسلام ناب است، این شهر مکانی است که تا به امروز شعاع آن در دنیا در حال نفوذ است در نتیجه این محیط و همه بخش‌هایش باید برای سایر کشور الگو باشد.

 

محسنی‌اژه‌ای خاطرنشان کرد: انتظاری که از استان قم هست متفاوت از سایر استان‌هاست چراکه این شهر مرکز علم، فقاهت و مرکز نشر اسلام ناب است در نتیجه باید الگویی باید برای سایر استان‌ها باشد.

 

معاون اول قوه قضائیه با اشاره به دوران مدیریتی حجت‌الاسلام خلیلی در سمت ریاست دادگستری استان قم گفت: از طرف دستگاه قضایی به‌نوبه خود از این مدیر خدوم تشکر می‌کنم، زیرا در بحث‌های مختلف مدیریتی و خدماتی دارای توفیقات روزافزونی بودند که جای قدردانی و تشکر دارد اما هنوز نیاز به تلاش و هم‌افزایی بیشتری داریم.

 

وی به انتصاب حجت‌الاسلام مظفری به ریاست جدید دادگستری قم اشاره و عنوان کرد: بسیاری از مدیران ما تکلیف‌گرا هستند، حجت‌الاسلام مظفری توفیق خدمت در خراسان رضوی و کرمانشاه را داشتند، این فرد مدارج را به‌صورت پله به پله طی کرده‌اند و باید از تجربیات ایشان در این استان استفاده کرد.

 

محسنی‌اژه‌ای تأکید کرد: تلاش، علمیت، دلسوزی و هم‌افزایی همکاران قوه قضاییه نیز نقش ویژه‌ای در دستیابی به توفیقات داشته است که باید مدنظر قرار گیرد.

 

معاون اول قوه قضائیه بیان کرد: مردم شهیدپرور ما به‌ویژه مردم قم حقیقتاً سزاوار خدمتگزاری هستند، نباید اگر کاری کردیم احساس کنیم که طلبکار مردم هستیم بلکه باید همیشه خود را خادم مردم بدانیم، باید مردم را عزیز و محترم شمرد و آن‌ها را ولی‌نعمت خود بدانیم، از طرف دیگر باید اختیاراتی که در جهت رفع گرفتاری‌های مردم‌داریم به کار بگیریم.

 

وی با تأکید بر اینکه امروز مردم از برخی ناامنی‌ها ولو کوچک در استان ناراحت هستند، افزود: باید همه مسئولان تلاش کنند این رنجی که مردم از برخی ناهنجاری‌ها می‌برند باتدبیر، حکمت و با قاطعیت با این ناهنجاری‌‌ها برخورد شود، مردم یادشان نمی‌رود شهدایی را که بر روی دوش خود حمل کردند، اما عده‌ای به دنبال به قهقرا بردن این جامعه هستند و نباید از آن غفلت کرد.

 

محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: روند رسیدگی به برخی پرونده‌ها در استان طولانی شده است باید با تلاش و تدبیر مسئولان قوه قضائیه فکری برای تسریع در روند رسیدگی به این پرونده‌ها کرد.

 

معاون اول قوه قضائیه با تأکید بر برخورد قاطع، صریح، دقیق و بدون تبعیض دستگاه قضا با مفسدین اعم از فساد اخلاقی و مواد مخدر تصریح کرد: به وضعیت قضات و کارمندان هم باید رسیدگی شود تا این توقع به‌حق مردم را عملی کنند، اگر قاضی ما عزیز شمرده نشود و اولین شرایط بدون تبعیض را برای قاضی فراهم نکنیم چگونه انتظار رسیدگی دقیق به پرونده‌ها را داریم.

 

وی با تأکید بر کمتر شدن حجم کار قضات گفت: برای اینکه مقداری حجم کار را کم کنیم ناچاریم ورودی‌ها را کم کنیم، باید تا آنجایی که ممکن است تلاش کنیم مسائل به قوه قضائیه کشیده نشود، باید طوری برنامه‌ریزی کرد که ورودی به دستگاه قضاییه کمتر شود، مواردی که می‌توان با صلح و سازش انجام داد باید به‌گونه‌ای رفتار شود که حجم پرونده‌ها کاهش یافته و به صلح بیانجامد.

 

محسنی اژه‌ای در پایان با تأکید بر استفاده از ظرفیت همه مسئولان، علما و مردم در کم کردن حجم پرونده‌های قضایی ابراز کرد: باید تمام تلاش خود را کرد تا اختلافات به صلح و سازش ختم شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده