رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

دستیار رئیس جمهور برزیل: ایران شریک قابل اعتمادی در غرب آسیاست

دستیار ویژه رئیس جمهور برزیل در دیدار با دبیر شورای عالی امنیت ملی، ایران را شریک قابل اعتمادی برای گسترش مناسبات اقتصادی در غرب آسیا خواند و آمادگی برزیل برای توسعه همکاری‌ها در بخش‌های مختلف را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، «سلسلو آموریم» دستیار ویژه‌ داسیلوا رئیس جمهور برزیل پیش از ظهر امروز (سه‌شنبه) سوم مرداد ماه با علی‌اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی در ژوهانسبورگ دیدار و درباره روابط دوجانبه و موضوعات مورد اهتمام مشترک دو کشور گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

 

در این دیدار که در حاشیه نشست کشورهای دوست بریکس انجام شد، احمدیان با اشاره به سابقه طولانی مناسبات بین ایران و برزیل از آن به عنوان سرمایه‌ای ارزشمند برای پیشبرد و توسعه مناسبات در زمینه‌‌های مختلف یاد کرد.

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: با توجه به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در تعمیق و گسترش روابط با کشورهای مستقل روابط همه جانبه با برزیل از جایگاه ویژه و مهمی در سیاست خارجی ایران برخوردار است.

 

احمدیان ارتقای روابط در همه حوزه‌ها به ویژه توسعه مناسبات اقتصادی در حوزه کشاورزی و افزایش تبادل تجاری با محوریت بخش خصوصی را مورد تأکید قرار داد و ابراز امیدواری کرد که با پیوستن هر چه سریع‌تر جمهوری اسلامی ایران به گروه بریکس این مناسبات بیش از پیش ارتقاء یابد.

 

سلسلو آموریم دستیار ویژه‌ داسیلوا رئیس جمهور برزیل نیز در این دیدار ضمن تأکید بر اشتراکات دو کشور در موضوعات مهم بین‌المللی، آمادگی برزیل را برای افزایش مبادلات تجاری و عملیاتی کردن توافقات فیمابین اعلام کرد.

 

وی با بیان اینکه، ایران شریک قابل اعتمادی برای گسترش مناسبات اقتصادی در منطقه غرب آسیا است، آمادگی برزیل برای توسعه همکاری‌ها در بخش‌های مختلف از جمله حوزه‌های فناوری و کشاورزی را اعلام کرد.

 

طرفین همچنین در این دیدار ضمن اشاره به نقش برجسته گروه بریکس در تقویت چندجانبه گرایی در نظام بین‌الملل بر حمایت متقابل دو کشور از مواضع یکدیگر در مجامع بین‌المللی تأکید کردند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار