سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

هشدار پاکستان درباره پشت پرده هتاکی به مقدسات

هشدار پاکستان درباره پشت پرده هتاکی به مقدسات «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان در پیامی توییتری، هتاکی به مقدسات اسلامی در کشورهای اروپایی را محکوم کرد و خواستار اقدام دولت‌ها برای پایان دادن به چنین اقدامات شیطانی شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، هتاکی دوباره به مقدسات اسلامی در مقابل سفارت عراق در کپنهاگ پایتخت دانمارک، واکنش نخست‌وزیر پاکستان را به دنبال داشت.

 

شهباز شریف روز سه شنبه (امروز) با انتشار یک پیام توییتری هتاکی روز دوشنبه (دیروز) یگ گروه افراطی در دانمارک علیه مقدسان مسلمانان را به شدت محکوم کرد.

 

او نوشت: «آخرین حادثه هتک حرمت به قرآن کریم در مقابل سفارت عراق در دانمارک مسلمانان سراسر جهان را به شدت ناراحت کرده است. ما در پاکستان در درد و ناراحتی عمیقی هستیم».

 

نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به اقدامات هتاکانه سریالی اخیر علیه مقدسات اسلامی در سوئد و دانمارک، این اقدامات را «شنیع و شیطانی» خواند و درباره اهداف پشت پرده عاملان آن هشدار داد.

 

شهباز شریف تصریح کرد: «الگوی تکرار شونده این حوادث شنیع و شیطانی طرحی شوم دارد: صدمه زدن به روابط بین ادیان، آسیب رساندن به صلح، هماهنگی و ترویج نفرت مذهبی و اسلام هراسی».

 

وی افزود: «من به ویژه از دولت‌ها و رهبران دینی می‌خواهم که به این اعمال منفور پایان دهند. اجازه ندهیم یک مشت آدم گمراه و شرور احساسات میلیاردها انسان را جریحه‌دار کنند و اجازه ندهید دستور کار پلید خود را دیکته کنند».

 

روز دوشنبه (دیروز) بود که در ادامه هتاکی‌ها به مقدسات اسلامی در برخی کشورهای اروپایی، یک گروه افراطی با تجمع در برابر سفارت عراق در کپنهاگ پایتخت دانمارک، به ساحت قرآن کریم اهانت کردند.

 

هتاکی گروه موسوم به «میهن پرستان دانمارک» در شرایطی انجام شد که همنی گروه جمعه هفته گذشته ضمن تجمع در برابر سفارت عراق در کپنهاگ، علیه مقدسات مسلمانان جهان هتاکی کرده بودند.

 

تشدید اقدامات هتاکانه علیه مقدسات اسلامی ابتدا از سوئد آغاز شد که طی آن یک سوئدی عراقی تبار به نام «سلوان مومیکا» با مجوز پلیس این کشور در برابر سفارت عراق در استکهلم پایتخت سوئد، دست به هتک حرمت کلام الله مجید زد.

 

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، با انتشار بیانیه‌هایی درباره عامل هتاک به قرآن کریم در سوئد خبر داده بود که سلوان مومیکا برای سال‌ها با رژیم صهیونیستی ارتباطاتی داشت و در سال ۲۰۱۹ را رسماً به خدمت دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی درآمده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار