رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

حمایت آفریقای جنوبی برای عضویت ایران در بریکس

حمایت آفریقای جنوبی برای عضویت ایران در بریکس وزیر ریاست جمهوری آفریقای جنوبی در دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: آفریقای جنوبی از درخواست ایران برای عضویت در بریکس حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۳۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی‌اکبر احمدیان نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی که برای شرکت در نشست دبیران و مشاوران امنیت ملی کشور‌های عضو و دوست بریکس به آفریقای جنوبی سفر کرده، امروز (سه‌شنبه) سوم مرداد ماه با خانم «خومبودزو وانتشاونی» وزیر ریاست جمهوری آفریقای جنوبی دیدار و در خصوص راه‌های گسترش بیش از پیش روابط دو کشور گفتگو و تبادل نظر کرد.

در این دیدار احمدیان با ابلاغ سلام‌های گرم و صمیمانه رئیس جمهور ایران خطاب به «رامافوز» رئیس جمهور آفریقای جنوبی، احترام ویژه مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران به نلسون ماندلا به عنوان نماد مبارزه با تبعیض نژادی را یادآور شد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اشتراک مواضع ایران و آفریقای جنوبی در خصوص تحولات خاورمیانه بر گسترش همکاری‌های دو کشور در همه حوزه‌ها به ویژه مقابله با تروریسم و افراط گرایی تأکید کرد.

وی با بیان اینکه آمریکا با اتخاد سیاست یکجانبه گرایی و اعمال تحریم‌های ظالمانه، نظام آپارتاید را همچنان حفظ کرده، تعامل و همکاری کشور‌های مستقل برای مقابله با این روند خطرناک که بدیهی‌ترین حقوق انسانی را پایمال کرده، اجتناب ناپذیر خواند.

احمدیان، برگزاری پانزدهمین اجلاس کمسیون مشترک ایران و آفریقای جنوبی در آینده نزدیک را گام مثبتی برای توسعه مناسبات دو کشور خواند و ابراز امیدواری کرد با سفر رئیس جمهور آفریقای جنوبی به ایران سطح روابط فیمابین در حوزه‌های مختلف به ویژه اقتصادی گسترش یابد.

در این دیدار خانم خومبودزو وانتشاونی وزیر ریاست جمهوری آفریقای جنوبی با ابراز خرسندی از سفر احمدیان به آفریقای جنوبی و پذیرش دعوت این کشور برای شرکت در نشست دبیران و مشاوران امنیت ملی کشور‌های عضو و دوست بریکس، بر همکاری دو کشور در همه حوزه‌ها به ویژه حوزه انرژی تأکید کرد.

وی ابراز امیدواری کرد در پاسخ به دعوت طرف ایرانی در رأس هیأتی متشکل از مسؤولان نهاد‌های ذیربط، به ایران سفر کند.

خانم خومبودزو وانتشاونی، همچنین تصریح کرد که آفریقای جنوبی از درخواست ایران برای عضویت در بریکس حمایت می‌کند. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار