انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور

ادعای انگلیس درباره حمله روسیه به کشتی‌ها در دریای سیاه

ادعای انگلیس درباره حمله روسیه به کشتی‌ها در دریای سیاه نماینده لندن در سازمان ملل مدعی شد انگلیس اطلاعاتی دارد مبنی بر اینکه ارتش روسیه ممکن است هدف قرار دادن تأسیسات غلات اوکراین را افزایش دهد و به کشتی‌های غیرنظامی در دریای سیاه نیز حمله کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، دولت انگلیس شامگاه سه‌شنبه با دستمایه قرار دادن انقضای توافق صادرات غلات از بنادر اوکراین در دریای سیاه، نسبت به احتمال حمله روسیه به کشتی‌ها در این آب‌ها هشدار داد.

 

«باربارا وودوارد» نماینده لندن در سازمان ملل متحد مدعی شد: «اطلاعات ما نشان می‌دهد که ارتش روسیه ممکن است هدف قرار دادن تأسیسات غلات اوکراین را افزایش دهد و به کشتی‌های غیرنظامی در دریای سیاه نیز حمله کند».

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وودوارد طی نشست خبری در سازمان ملل گفت که «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس در جریان تماس تلفنی با «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در روز سه‌شنبه، این اطلاعات ادعایی را به اشتراک گذاشته است.

 

وی بدون ارائه هیچ مدرک یا سندی برای ادعاهای خود، اظهار داشت که لندن همچنین اطلاعاتی در اختیار دارد مبنی بر اینکه روسیه مین‌های دریایی بیشتری را در مسیرهای منتهی به بنادر اوکراین قرار داده است.

 

طبق این گزارش، نماینده انگلیس در سازمان ملل افزود: «ما با ارزیابی آمریکا مبنی بر اینکه این اقدامات روسیه، تلاشی هماهنگ برای مقصر نشان دادن اوکراین در هرگونه حمله به کشتی‌های غیرنظامی در دریای سیاه است، موافق هستیم».

 

به نوشته رویترز، دفتر نمایندگی روسیه در سازمان ملل هنوز به سوالات برای اظهار نظر درباره این ادعاهای لندن پاسخ نداده است.

 

این در حالی است که کاخ سفید نیز هفته گذشته ادعاهایی مشابهی درباره حملات احتمالی روسیه به کشتی‌های غیرنظامی و قرار دادن مین‌های دریایی در آب‌های نزدیک بنادر اوکراین مطرح کرده بود.

 

پیش از این، وزارت دفاع روسیه به کشتی‌های عازم بنادر اوکراین از مسیر«دریای سیاه» هشدار داده بود که اهداف نظامی بالقوه محسوب می‌شوند./ فارس

ارسال نظر
captcha