چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

تصمیم دانشمندان هسته‌ای صهیونیست برای استعفا از سازمان انرژی اتمی

تصمیم دانشمندان هسته‌ای صهیونیست برای استعفا از سازمان انرژی اتمی در پی تصویب تغییرات قضایی در کنست رژیم صهیونیستی، دانشمندان هسته‌ای این رژیم به دنبال کناره‌گیری از سازمان انرژی اتمی هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه 13 رژیم صهیونیستی گزارش داد که دانشمندان هسته‌ای این رژیم در حال بررسی استعفا از سازمان انرژی اتمی در اعتراض به تصویب تغییرات قضایی توسط «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم هستند.

 

«ایهود اولمرت» نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی، شامگاه دوشنبه، در مصاحبه با شبکه ۴ تلویزیون انگلیس به‌شدت تصویب طرح لغو اصل «عدم معقولیت» در پارلمان این رژیم را مورد انتقاد قرار داد.

 

پارلمان رژیم صهیونیستی، عصر روز یکشنبه، علی‌رغم اعتراض شدید احزاب اپوزیسیون و تظاهرات گسترده ساکنان اراضی اشغالی طرحی را تحت عنوان لغو اصل «عدم معقولیت» تصویب کرد که قدرت دیوان عالی قضایی این رژیم را به‌شدت تضعیف کرد.

 

اصل عدم معقولیت به دیوان عالی رژیم صهیونیستی این قدرت را می‌داد که تصمیمات دیگر قوه‌ها را در صورتی که آن را غیر معقول بداند، لغو کند، اما با تصویب این طرح قوه قضائیه دیگر امکان لغو تصمیمات دیگر قوه‌ها را نخواهد داشت و در نتیجه قدرت کابینه این رژیم به ریاست «بنیامین نتانیاهو» افزایش خواهد یافت.

 

این در حالی است که یک اندیشکده صهیونیستی روز سه شنبه نوشت، توقف خدمت نظامیان پایه‌های ارتش را تضعیف کرده و این به از بین رفتن بازدارندگی (رژیم) اسرائیل و تضعیف اقتصاد منجر می‌شود.

 

اندیشکده «مطالعات امنیت» رژیم صهیونیستی در تحلیلی نوشت که ارتش رژیم صهیونیستی در خطر انحلال قرار دارد و این (رژیم) اسرائیل را به سمت یک ارتش ضعیف و متزلزل سوق می‌دهد ومعادله بازدارندگی منطقه‌ای را به خطر می‌اندازد.

 

این اندیشکده در بخشی از این تحلیل نوشت: «همه اینها در بحبوحه افزایش تهدیدها در جبهه‌های مختلف اتفاق می‌افتد. ما فورا خواستار توقف فوری قوانین یکجانبه هستیم و در عوض، اصرار داریم که تغییرات از طریق یک اجماع گسترده دنبال شود.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار