تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

تصمیم دانشمندان هسته‌ای صهیونیست برای استعفا از سازمان انرژی اتمی

تصمیم دانشمندان هسته‌ای صهیونیست برای استعفا از سازمان انرژی اتمی در پی تصویب تغییرات قضایی در کنست رژیم صهیونیستی، دانشمندان هسته‌ای این رژیم به دنبال کناره‌گیری از سازمان انرژی اتمی هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه 13 رژیم صهیونیستی گزارش داد که دانشمندان هسته‌ای این رژیم در حال بررسی استعفا از سازمان انرژی اتمی در اعتراض به تصویب تغییرات قضایی توسط «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم هستند.

 

«ایهود اولمرت» نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی، شامگاه دوشنبه، در مصاحبه با شبکه ۴ تلویزیون انگلیس به‌شدت تصویب طرح لغو اصل «عدم معقولیت» در پارلمان این رژیم را مورد انتقاد قرار داد.

 

پارلمان رژیم صهیونیستی، عصر روز یکشنبه، علی‌رغم اعتراض شدید احزاب اپوزیسیون و تظاهرات گسترده ساکنان اراضی اشغالی طرحی را تحت عنوان لغو اصل «عدم معقولیت» تصویب کرد که قدرت دیوان عالی قضایی این رژیم را به‌شدت تضعیف کرد.

 

اصل عدم معقولیت به دیوان عالی رژیم صهیونیستی این قدرت را می‌داد که تصمیمات دیگر قوه‌ها را در صورتی که آن را غیر معقول بداند، لغو کند، اما با تصویب این طرح قوه قضائیه دیگر امکان لغو تصمیمات دیگر قوه‌ها را نخواهد داشت و در نتیجه قدرت کابینه این رژیم به ریاست «بنیامین نتانیاهو» افزایش خواهد یافت.

 

این در حالی است که یک اندیشکده صهیونیستی روز سه شنبه نوشت، توقف خدمت نظامیان پایه‌های ارتش را تضعیف کرده و این به از بین رفتن بازدارندگی (رژیم) اسرائیل و تضعیف اقتصاد منجر می‌شود.

 

اندیشکده «مطالعات امنیت» رژیم صهیونیستی در تحلیلی نوشت که ارتش رژیم صهیونیستی در خطر انحلال قرار دارد و این (رژیم) اسرائیل را به سمت یک ارتش ضعیف و متزلزل سوق می‌دهد ومعادله بازدارندگی منطقه‌ای را به خطر می‌اندازد.

 

این اندیشکده در بخشی از این تحلیل نوشت: «همه اینها در بحبوحه افزایش تهدیدها در جبهه‌های مختلف اتفاق می‌افتد. ما فورا خواستار توقف فوری قوانین یکجانبه هستیم و در عوض، اصرار داریم که تغییرات از طریق یک اجماع گسترده دنبال شود.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار