پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

تاکید «کیم جونگ اون» بر تولید انبوه سلاح‌های راهبردی

تاکید «کیم جونگ اون» بر تولید انبوه سلاح‌های راهبردی رهبر کره شمالی حین بازدید از خطوط تولید پیشرانه‌های موشک‌های راهبردی کروز و هواپیماهای بدون سرنشین، دستورالعمل‌هایی را برای افزایش ظرفیت تولید صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 06
کد خبر: ۱۹۷۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در ادامه فعالیت‌های نظارتی خود بر صنایع نظامی این کشور، از یک کارخانه بزرگ و مهم تولید تسلیحات بازدید کرد.

 

خبرگزاری مرکزی کره شمالی (کِی‌سی‌اِن‌اِی) بامداد یکشنبه گزارش داد کیم در این بازدید، که در بازه زمانی پنجشنبه تا شنبه انجام شده، از خطوط تولید پیشرانه‌های موشک‌های راهبردی کروز و هواپیماهای بدون سرنشین دیدن کرد.

 

او همچنین بر روند فعالیت کارخانه‌های تولید گلوله‌های سامانه‌های موشک‌انداز چندگانه با کالیبر بزرگ و آتش‌بارهای خودکششی که معمولاً برای شلیک موشک‌های بالستیک استفاده می‌شوند، نظارت کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» به نقل از این گزارش، رهبر کره شمالی در این بازدیدها دستورالعمل‌هایی را برای افزایش ظرفیت تولید در کارخانه‌های تسلیحاتی به عنوان بخش مهمی از تقویت توان دفاعی این کشور ارائه کرد.

 

بر این اساس، کیم حین حضور در کارخانه تولید مهمات، ضمن اشاره به بهبود پردازش دقیق و اتوماسیون مدرن در تولید گلوله‌های موشک‌اندازهای با کالیبر بزرگ، خواستار تولید انبوه انواع مختلف پیشرانه‌های موشک‌های راهبردی پیشرفته شد.

 

پیش از این نیز ارتش کره شمالی در رژه نظامی بزرگ خود به مناسبت سالگرد پایان جنگ کُره، تجهیزات جدیدی از جمله هواپیماها و شناورهای بدون سرنشین و موشک‌های بالستیک قاره‌پیما با سوخت جامد را به نمایش گذاشته بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار