قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

ارتباط تغذیه با شیرمادر و کاهش مرگ و میر نوزادان

متخصصان مدت‌ها است که تغذیه با شیرمادر را به دلیل فواید فراوان آن برای نوزادان توصیه می‌کنند، اما یک مطالعه جدید آمار بالایی را در مورد اثرات نجات بخش شیرمادر نشان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۲۱۷

به گزارش راهبرد معاصر. بر اساس مطالعه‌ای که روی نزدیک به ۱۰ میلیون نوزاد آمریکایی انجام شد، تغذیه با شیرمادر با کاهش ۳۳ درصدی مرگ و میر نوزادان در سال اول مرتبط است.

 

این تحقیق به بررسی نوزادان متولد شده بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ پرداخت. این تحقیق بر اساس مطالعات کوچک‌تری که کاهش مرگ و میر را بین ۱۹ تا ۲۶ درصد نشان می‌دهد، گسترش می‌یابد.

 

دکتر «جولی ور» محقق ارشد از مرکز پزشکی کودکان سینسیناتی، گفت: «تغذیه با شیرمادر در برابر بسیاری از بیماری‌های حاد و مزمن برای نوزادان و کودکان بسیار محافظت کننده است.»

 

ور گفت: «تغذیه با شیرمادر در طول دو ماه اول، بروز سندرم مرگ ناگهانی نوزاد را تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد. اگر نوزادان بین چهار تا شش ماهگی از شیر مادر تغذیه شوند، این رقم به ۶۰ درصد می‌رسد. در میان نوزادان نارس، تغذیه با شیر مادر باعث کاهش مرگ و میر ناشی از آنتروکولیت نکروزان می‌شود که یک بیماری خطرناک روده است.»

 

ور در ادامه افزود: «شیرمادر مملو از مولکول‌های محافظت کننده سیستم ایمنی، اجزای زیست فعال است که واقعاً سیستم ایمنی کودک را تقویت می‌کند.»

 

برای این مطالعه، محققان از داده‌های مرکز ملی آمار بهداشتی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده استفاده کردند و داده‌های گواهی تولد را با داده‌های مربوط به مرگ نوزادان مقایسه کردند.

 

این تجزیه و تحلیل به بررسی این موضوع پرداخت که آیا شروع شیردهی، همانطور که در شناسنامه ثبت شده است، با مرگ نوزاد بین روز ۷ تا پایان سال اول مرتبط است یا خیر./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار