آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

هفت میلیون انگلیسی در صف درمان بیمارستانی!

تعداد افرادی که منتظر شروع درمان معمول بیمارستانی در انگلیس هستند به رکورد جدیدی رسیده و بیش از ۷ میلیون نفر در انگلیس در صف درمان بیمارستان هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 12
کد خبر: ۱۹۹۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرویس سلامت ملی انگلیس می گوید که سه روز اعتصاب از سوی پزشکان جوان در ژوئن منجر به لغو 106 هزار وقت ملاقات و درمان شد. این اعتصاب لیست انتظار سرویس سلامت ملی را به رکورد جدید 7.6 میلیون نفر رسانده است.

 

این تعداد در پایان ژوئن به 7.57 میلیون نفر رسید که 100 هزار نفر نسبت به ماه قبل افزایش یافته است.

 

پزشکان جوان قرار است پنجمین دور اعتصابات خود را که از صبح روز جمعه آغاز شده تا سه شنبه ادامه بدهند. روسای سرویس سلامت ملی پیش‌بینی می‌کنند که احتمالا هزاران قرار ملاقات و درمان به تعویق می‌افتد.

 

از زمانی که ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس متعهد شد در ابتدای سال جاری با لیست انتظار سرویس سلامت ملی مقابله کند، این تعداد 360 هزار نفر افزایش یافته است.

 

تعداد کل قرارهای به تعویق افتاده به حدود 830 هزار قرار رسیده که سه چهارم آنها به دلیل اعتصاب پزشکان جوان بوده است.

 

از اولین اعتصاب در ماه مارس، 580 هزار قرار ملاقات تحت تاثیر قرار گرفته است.

 

انجمن پزشکی بریتانیا در حال حاضر در حال رای گیری مجدد اعضای خود برای تمدید ماموریت برای اعتصاب به مدت شش ماه دیگر است زیرا به دنبال بازگرداندن حقوق هستند.

 

سرویس سلامت ملی به بیماران هشدار داد که انتظار اختلال قابل توجهی داشته باشند، زیرا پزشکان جوان که تقریبا نیمی از کادر پزشکی انگلیس را تشکیل می دهند، از مراقبت های اضطراری و برنامه ریزی شده خارج می شوند.

 

پروفسور «جولیان ردهد» از سرویس سلامت ملی گفت: اتفاقات امروز یادآور فشار قابل توجهی بر کارکنان است که در حال حاضر در مسیر شلوغ ترین تابستان در تاریخ سرویس ما قرار دارند، در حالی که اعتصابات همچنان خدمات را مختل می کند.

 

«روری دیتون» از کنفدراسیون سرویس سلامت ملی که نماینده مدیران بیمارستان‌ها است، گفت: تعجب آور نیست اما مایه تاسف است که لیست انتظار به این حد رسیده است. این ارقام باید به همه طرف ها انگیزه بیشتری بدهد تا راه حلی برای اعتصابات بیابند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار