هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید طرح ترافیک در پایتخت از فردا اجرا می‌شود تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش آمار رسمی شهدای حمله اسرائیل به زندان اوین اعلام شد + جزئیات ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در نوار شمالی و ۲ استان دیگر / خیزش گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور اورژانس تهران نیرو جذب می‌کند + شرایط پنجمین امدادگر هلال احمر به شهادت رسید پیکر شهید طهرانچی و همسرش در حرم عبدالعظیم آرام گرفت بازسازی بافت پیچیده گوش موش‌ها با فعال‌سازی یک کد ژنتیکی باستانی دادستان کل کشور: اتباع غیرمجاز باید هرچه سریع‌تر کشور را ترک کنند بازگشت ساعات کاری میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار به قبل حریق عمدی دو دستگاه تریلی توسط مخلان نظم و امنیت در لاشار هواشناسی ایران ۷ تیر؛ رگبار، باد شدید و گردوخاک در ۱۳ استان وزیر ارتباطات: اینترنت به حالت عادی بازگشت

تلگرام در عراق رفع فیلتر می‌شود

وزارت ارتباطات عراق اعلام کرد: بر اساس بخشنامه نخست وزیر محترم از فردا (یکشنبه) ممنوعیت پیام رسان تلگرام در عراق لغو می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۸ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه پیام رسان تلگرام که در عراق مسدود شده بود از فردا (یکشنبه) بار دیگر در این کشور فعال می‌شود.

وزارت ارتباطات عراق با صدور بیانیه‌ای افزود: بر اساس بخشنامه نخست وزیر محترم از فردا (یکشنبه) ممنوعیت پیام رسان تلگرام در عراق لغو می‌شود.

این بیانیه با اشاره به اینکه مالک شرکت تلگرام آمادگی کامل خود را برای برقراری ارتباط با مقامات ذیصلاح اعلام کرده است، می‌گوید: این امر (رفع ممنوعیت) به دلیل پاسخ مالک شرکت پیام رسان (تلگرام) به الزامات مقامات امنیتی نسبت به شناسایی طرف‌هایی است که اطلاعات شهروندان را درز داده اند.

در ادامه این بیانیه آمده است: در این زمینه وزارت ارتباطات عراق بار دیگر تاکید می‌کند که در برابر آزادی بیان نمی‌ایستد بلکه بر اهمیت تعهد شرکت‌های صاحب پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی نسبت به احترام به قوانین کشور و امنیت داده‌های کاربران تاکید دارد.

یک منبع دولتی عراق امروز (شنبه) در گفتگو با پایگاه خبری «شفق نیوز» گفته بود که مسئولان تلگرام پس از مسدود شدن این پیام رسان خارجی در عراق رایزنی و همکاری خود را با مقامات ذیربط عراقی در خصوص نشت اطلاعات شهروندان این کشور و امنیت داده‌ها آغاز کرده‌اند.

شفق نیوز در این خصوص به نقل از منبع یاد شده توضیحات بیشتری ارائه نکرده بود.

یکشنبه هفته گذشته وزارت ارتباطات عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که پیام رسان تلگرام بنا به دستور نهاد‌های امنیتی این کشور مسدود شده است.

وزارت ارتباطات عراق در بیانیه خود با اشاره به اینکه این پیام‌رسان در رابطه با اطلاعات شهروندان عراقی قوانین را نقض کرده است، افزود: موسسات دولتی ذیربط بار‌ها از شرکت مرتبط با مدیریت برنامه فوق الذکر درخواست کرده‌اند تا در بستن سکو‌هایی که باعث نشت داده‌های نهاد‌های رسمی دولتی و اطلاعات شخصی شهروندان می‌شود و تهدیدی برای امنیت ملی عراق و سلامت جامعه است، همکاری کند، اما این شرکت به هیچ یک از این درخواست‌ها پاسخ نداده است.

بر اساس آمار وزارت کشور عراق بیش از ۱۶ میلیون نفر در این کشور از این پیام رسان خارجی تلگرام استفاده می‌کنند و هزاران کانال عراقی در زمینه‌های مختلف به ویژه اخبار و سرگرمی در این شبکه اجتماعی راه اندازی شده است.

مدیریت تلگرام پس از مسدود شدن این شبکه اجتماعی در عراق توسط مقام‌های امنیتی این کشور و متهم کردن این پیام رسان به دست داشتن در افشای اطلاعات و داده‌های رسمی عراقی‌ها تاکنون از شفاف‌سازی درباره این اتهام‌ها خودداری کرده است.

در همین حال مسدود شدن تلگرام در عراق در آستانه برگزاری انتخابات شورا‌های استانی در این کشور واکنش برخی چهره‌ها و احزاب سیاسی این کشور را در پی داشت. / ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار