خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات

سوریه خواستار مجازات رژیم صهیونیستی شد

سوریه خواستار مجازات رژیم صهیونیستی شد وزیر دفاع سوریه با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی مهم‌ترین عامل تهدید علیه امنیت منطقه و ثبات آن است، خواستار مجازات این رژیم شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرتیپ «علی محمود عباس» وزیر دفاع سوریه تأکید کرد که سوریه، عراق، لیبی و لبنان بیش از ۱۲ سال است که از تجاوزات و تروریسم رنج می‌برند.

 

سرتیپ عباس این سخنان را در یازدهمین دور کنفرانس امنیت بین‌المللی در مسکو بیان کرد و گفت: «یکی از چالش‌ها و تهدیداتی که سوریه با آن مواجه است، اشغالگری بیگانگان است و بخش‌های زیادی از تعدادی از کشورها تحت اشغال است که توان دولت مورد هدف را تضعیف می‌کنند به خصوص اینکه نیروهای ائتلاف آمریکایی-غربی مناطق مهمی از سوریه را تحت اشغال خود درآورده و ثروت سوریه را به سرقت می‌برند».

 

بنابر گزارش خبرگزاری سوریه (سانا)، وزیر دفاع این کشور همچنین گفت که چالش بزرگ دیگر، اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی و درد و رنج ملت آن است که از بیش از ۷۰ سال قبل ادامه دارد و این رژیم مهم‌ترین عامل تهدید علیه امنیت منطقه غرب آسیا و ثبات آن و شریک اصلی آمریکا در تجاوزات این کشور علیه منطقه به بهانه حفظ امنیت آن است».

 

سرتیپ عباس همچنین گفت که از دیگر چالش‌ها و تهدیدات علیه سوریه، رقابت تسلیحاتی و عدم تعادل آن به ویژه در سایه پیشرفت‌های فنی و اقدامات پیشگیرانه کشورها برای حمایت از امنیت ملی خود است.

 

وزیر دفاع سوریه همچنین از جامعه جهانی خواست تا جلوی تجاوزات رژیم صهیونیستی و جنایت‌های آن در اراضی اشغالی فلسطین را بگیرد و این رژیم را به دلیل تجاوزات مستمر به ویژه علیه سوریه، مجازات کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار